Ostanimo u kontaktu

REAKCIJA NA IZJAVU SABORSKOG ZASTUPNIKA GRMOJE

Niste dorasli trenutku u kojem živite, ako ste nervozni, odmorite se – poručili su Grmoji čelnici GI ‘Metković u srcu’

Objavljeno prije

GI Metković u srcu

Poštovani zastupniče Hrvatskog sabora, ne možemo vjerovati da ste pored obavljanja tako časne dužnosti, našli vremena svratiti u kavanu, te se svojim obraćanjem spustiti na razinu provincijalizma. Razumijem da Zagreb nekog oplemeni, izbrusi, Vas očito ne.

Nastojat ću vam bar iz ove perspektive pojasniti neke činjenice. U svakom slučaju zar sjediti sa svima, sve pozdravljati, biti pristojan nije dio opće kulture, što ste u sklopu prošlih lokalnih izbora koristili kako sad vidimo kao floskulu. Dijelite grad, zastupniče, mi bar sjedimo i pričamo i djelujemo u korist svih. Nismo poklonici slušalica, arogancije, nepozdravljanja ili ne daj Bože javljanja sad kad su izbori blizu. Mi smo isti obični mali ljudi, ne zaboravite.

Umoran je ovaj grad od vas i takve politike u ime općeg dobra, koje postoji ali ne ovdje. Umorna je ova domovina od priča i demagogije. Ili bi shvatili da RTV pretplata, ili sve druge trivijalne reforme nisu vrijedne pažnje, stoga Vam ovim putem dajem preporuku koja je reforma najbitnija. Reforma ljudi, duša, istine i svega ostalog što nedostaje. Sad već znamo da ste na lošem putu kad je ta reforma u pitanju, čemu svjedoči i ovo vaše obraćanje. Ovaj put vama, jer smo povrijeđeni, ne uvrijeđeni, za to bi trebalo postojati nešto više, jer bitno je tko kaže, a ne što kaže.

Niste dorasli trenutku u kojem živite, ni po demokratskim standardima, a ni po onim vjerskim, katoličkim, jer zastupniče, obraćate se medijima na Korizmenu nedjelju, što smo morali primijetiti, jer upravo to ističete kao dio političke platforme.

Ako ste nervozni zbog loših anketa ili ne možete stići spašavati državu, odmorite se, sjednite s građanima ovog grada pa i onima koji nisu Vaši istomišljenici, budite u krugu obitelji, nedjelja je. Zastupati treba sve interese, ne samo vaše.

Mi ćemo u svakom slučaju, sutra opet biti zajedno, naravno, nakon posla gdje nas nitko nije zaposlio doli naše sposobnosti. Pošaljite slobodno vaše duge uši, ako ništa drugo. Duge uši su nasljeđe nekog starog sistema, nama toliko stranog. Nemamo ništa skriveno, mi mali obični ljudi koji sjede i pričaju sa svima. Spomenuli smo gore riječ ‘Korizma’, opraštajte gospodine Grmoja, kao što i mi u ovom trenutku opraštamo Vama.

Andrej Vištica,
Metković u srcu

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije