Ostanimo u kontaktu

Koalicija oko HDZ-a

Nezavisne liste su zavisnije od bilo koje druge liste

Objavljeno prije

OLYMPUS DIGITAL CAMERATema današnje press konferencije koju je sazvao metkovski HDZ sa koalicijskim partnerima bila je spekulacije o trgovanju mandatima. Iz koalicije oko HDZ-a jasno poručuju da nema daljnjeg koaliranja, da je koalicija već davno napravljena, i da sve spekulacije koje kruže o daljnjim koalicijama nisu istinite.

 

Gradonačelnički kandidat koalicije oko HDZ-a, Hranislav Gašpar, osim što je jasno rekao da nema daljnjeg koaliranja, dodao je:

Nigdje na svijetu ne postoji nezavisna lista koja u oči izbora potpisuje i ovjerava dokumente da neće ni s kim koalirati, te da građanima jasno poručuje da će pobijediti na izborima, odnosno njihov kandidat biti izabran za gradonačelnika. Liste sa takvim stavom ili obmanjuju javnost, ili u pozadini imaju neku jaku, javnosti nepoznatu grupaciju koja ih gura i potpomaže. Mišljenja smo, da netko ove momke konstruira, te da samo manji broj članova Nezavisnih lista znaju tko zapravo stoji u pozadini, dok se ostali članovi ponašaju k’o ovce. – kazao je Gašpar.

Predsjednik metkovskog ogranka HDZ-a, Nikola Oršulić, pozvao je sve građane da im se pridruže u posjetu predsjednika stranke Tomislava Karamarka, koji će danas poslijepodne u 15:30 posjetiti Metković.

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati

Najčitanije