Koalicija oko HDZ-a

Nezavisne liste su zavisnije od bilo koje druge liste

Nigdje na svijetu ne postoji nezavisna lista koja u oči izbora potpisuje i ovjerava dokumente da neće ni s kim koalirati, i da građanima jasno poručuje da će pobijediti.

Objavljeno 16. svibnja 2013. u kategorijama: Metković, News, Politika.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATema današnje press konferencije koju je sazvao metkovski HDZ sa koalicijskim partnerima bila je spekulacije o trgovanju mandatima. Iz koalicije oko HDZ-a jasno poručuju da nema daljnjeg koaliranja, da je koalicija već davno napravljena, i da sve spekulacije koje kruže o daljnjim koalicijama nisu istinite.

 

Gradonačelnički kandidat koalicije oko HDZ-a, Hranislav Gašpar, osim što je jasno rekao da nema daljnjeg koaliranja, dodao je:

Nigdje na svijetu ne postoji nezavisna lista koja u oči izbora potpisuje i ovjerava dokumente da neće ni s kim koalirati, te da građanima jasno poručuje da će pobijediti na izborima, odnosno njihov kandidat biti izabran za gradonačelnika. Liste sa takvim stavom ili obmanjuju javnost, ili u pozadini imaju neku jaku, javnosti nepoznatu grupaciju koja ih gura i potpomaže. Mišljenja smo, da netko ove momke konstruira, te da samo manji broj članova Nezavisnih lista znaju tko zapravo stoji u pozadini, dok se ostali članovi ponašaju k’o ovce. – kazao je Gašpar.

Predsjednik metkovskog ogranka HDZ-a, Nikola Oršulić, pozvao je sve građane da im se pridruže u posjetu predsjednika stranke Tomislava Karamarka, koji će danas poslijepodne u 15:30 posjetiti Metković.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari