Ostanimo u kontaktu

ZAVRŠNI PREDIZBORNI SKUP

Mnoštvo ljudi veselilo se na završnom skupu HSS-a, Jambo u govoru nije štedio Mostovce

Objavljeno prije

 HSS Metković

Sinoć je u Hotelu Narona bilo veselo. Završni skup HSS-a Metković nakon odaslane predizborne poruke pretvorio se u vrhunsko druženje kojem ića i pića te muzike uživo i pjesme nije falilo do kasno u noć.

Iako ankete Jambi od početka ovoizborne priče nisu naklonjene, kada je riječ o njegovim skupovima oni u posljednje vrijeme bilježe sve veći i veći broj simpatizera. Tako je bilo i sinoć, u jednom ugodnom, pravom proljetnom predvečerju, ispred Hotela Narona okupilo se mnoštvo ljudi.

Poruku biračima prvo su odaslali kandidati za zamjenike gradonačelnika, mladi pravnik Antonijo Nižić i iskusni Željko Mordžin – Điko, koji su predstavili program HSS-a te ukazali na loše gospodarenje s firmama u vlasništvu Grada.

Kandidat za gradonačelnika Metkovića, uvijek zanimljivi Stipo Gabrić Jambo osvrnuo se na tešku gospodarsku situaciju u Metkoviću, te između ostalog rekao:

– Biti dvije godine u Zagrebu, biti potpredsjednik Vlade, imati svoja četiri ministra i ne donijeti u Metković četiri kune, a istovremeno sjesti u najnovijeg Audija – to je Most. Lani smo imali našeg ministra, Neretvanina, Davora Romića, koji je podijelio 430 milijuna kuna, od kojih svojoj Neretvi nije dao ni lipe, – razočaran je Jambo.

Razočaran je Jambo i zbog raskidanja ugovora sa Svjetskom bankom, gdje je Metković već odavno trebao imati pročistače i kanalizacijske kolektore, a najviše ga je pogodilo brisanje većinom starijeg stanovništva, koji su cijeli svoj život proveli u Metković a pod stare dane se povukli u mir na selo…

–  Sram ih bilo što su tri puta tražili moga oca koji nepomično leži i provjeravali da li on tu živi, i izbrisali 270 tisuća ljudi, a sve to da bi oni dobili više glasova. Metković je pretvoren u dnevni boravak jedne psihijatrije! Metković je danas podijeljen grad, podjeljeniji nego ikad! Gore nego lijeva i desna strana Mostara! – ogorčen je Gabrić trenutnim stanjem u svome gradu.

Cijeli govor Stipe Gabrića Jambe poslušajte u priloženoj snimci…

[su_audio url=”http://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2017/05/Jambo-zavrsni-govor.mp3″ width=”640px”]

PROMETNA NESREĆA NA DUVRATU

Ozlijeđeni biciklist preminuo u mostarskoj bolnici

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se jučer, 7. prosinca, nešto iza 17 sati, dogodila na D-62 koja povezuje Metković i Kulu Norinsku, smrtno je stradao 49-godišnji državljanin RH koji ima prebivalište u BiH.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Metkovića u pravcu Kule Norinske, udario u spomenutog 49-godišnjaka koji se u istom pravcu kretao biciklom, noseći na sebi reflektirajući prsluk. Od siline udara, biciklist je odbačen na travnatu površinu izvan ruba kolnika, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nakon ukazane liječničke pomoći biciklist je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda, na žalost, preminuo.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije