ZAVRŠNI PREDIZBORNI SKUP

Mnoštvo ljudi veselilo se na završnom skupu HSS-a, Jambo u govoru nije štedio Mostovce

Objavljeno 19. svibnja 2017. u kategorijama: Foto Galerija, Metković, News, Politika.

 HSS Metković

Galerija

Sinoć je u Hotelu Narona bilo veselo. Završni skup HSS-a Metković nakon odaslane predizborne poruke pretvorio se u vrhunsko druženje kojem ića i pića te muzike uživo i pjesme nije falilo do kasno u noć.

Iako ankete Jambi od početka ovoizborne priče nisu naklonjene, kada je riječ o njegovim skupovima oni u posljednje vrijeme bilježe sve veći i veći broj simpatizera. Tako je bilo i sinoć, u jednom ugodnom, pravom proljetnom predvečerju, ispred Hotela Narona okupilo se mnoštvo ljudi.

Poruku biračima prvo su odaslali kandidati za zamjenike gradonačelnika, mladi pravnik Antonijo Nižić i iskusni Željko Mordžin – Điko, koji su predstavili program HSS-a te ukazali na loše gospodarenje s firmama u vlasništvu Grada.

Kandidat za gradonačelnika Metkovića, uvijek zanimljivi Stipo Gabrić Jambo osvrnuo se na tešku gospodarsku situaciju u Metkoviću, te između ostalog rekao:

– Biti dvije godine u Zagrebu, biti potpredsjednik Vlade, imati svoja četiri ministra i ne donijeti u Metković četiri kune, a istovremeno sjesti u najnovijeg Audija – to je Most. Lani smo imali našeg ministra, Neretvanina, Davora Romića, koji je podijelio 430 milijuna kuna, od kojih svojoj Neretvi nije dao ni lipe, – razočaran je Jambo.

Razočaran je Jambo i zbog raskidanja ugovora sa Svjetskom bankom, gdje je Metković već odavno trebao imati pročistače i kanalizacijske kolektore, a najviše ga je pogodilo brisanje većinom starijeg stanovništva, koji su cijeli svoj život proveli u Metković a pod stare dane se povukli u mir na selo…

–  Sram ih bilo što su tri puta tražili moga oca koji nepomično leži i provjeravali da li on tu živi, i izbrisali 270 tisuća ljudi, a sve to da bi oni dobili više glasova. Metković je pretvoren u dnevni boravak jedne psihijatrije! Metković je danas podijeljen grad, podjeljeniji nego ikad! Gore nego lijeva i desna strana Mostara! – ogorčen je Gabrić trenutnim stanjem u svome gradu.

Cijeli govor Stipe Gabrića Jambe poslušajte u priloženoj snimci…

Komentari