Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

ZAVRŠNI PREDIZBORNI SKUP HDZ -a

Mnoštvo građana došlo podržati Dalibora Milana na putu do gradonačelnika Metkovića

Objavljeno prije

DSC_4353

Kandidat za gradonačelnika Metkovića Dalibor Milan večeras je u prepunoj dvorani Gradskog kulturnog središta održao svoj završni predizborni skup.

Milana su došli podržati čelnici Hrvatske demokratske zajednice, predvođeni vrhom stranke, predsjednikom, premijerom Andrejom Plenkovićem, uz kojeg su stigli ministar obrane Damir Krstičević, tajnik HDZ-a i predsjednik kluba zastupnika HDZ-a u Hrvatskom saboru Branko Bačić, aktualni župan i kandidat za župana Dubrovačko-neretvanske županije na nedjeljnim izborma, Nikola Dobroslavić, uz kojeg su bili i kandidati za njegove zamjenike Joško Cebalo i naša Metkovka, Žaklina Marević.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Svi oni su tu kako bi podržali svog kandidata, i pozvali sve građane da izađu na drugi krug lokanih izbora i svoj glas daju Daliboru Milanu.

Govore su održali Dalibor Milan, Nikola Dobroslavić, Branko Bačić, Damir Krstičević i Andrej Plenković, a što su poručili pogledajte u videu ispod:

Kandidat za gradonačelnika Metkovića Dalibor Milan

Župan Nikola Dobroslavić

Ministar obrane Damir Krstičević

Premijer Andrej Plenković

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije