Ostanimo u kontaktu

DALIBOR MILAN ODGOVORIO JAMBI

Milan: Radna mjesta su prioritet mog izbornog programa, ali mnogi zaborave na potrebite

Objavljeno prije

Dalibor Milan

U svom socijalnom programu, čiji sam dio izložio 13. ožujka ove godine, obećao sam da ću se zalagati za bolju skrb za starije i nemoćne kao i one lošijega socijalnog stanja.

Gospodin Stipo Gabrić Jambo objavio je u medijima, dana 22. ožujka 2017., kako takve mjere nisu potrebne pored Centra za socijalnu skrb, metkovskih župa, udruga, Caritasa i.t.d. te kako je rješenje za sve probleme otvaranje novih radnih mjesta.

Otvaranje novih radnih mjesta zauzima najznačajnije mjesto u mome programu i tome ću posvetiti najveći dio svojih napora .Bojim se da to nije rješenje problema za bolesne osobe, osobe starije dobi i loše pokretne osobe.
Radna mjesta u ovome gradu izgubljena su zbog lošeg načina vođenja gospodarske politike proteklih dvadesetak i više godina. Preduvjeti se ne stvaraju preko noći, jer je to dugotrajan i zahtjevan posao, kojem ću kao gradonačelnik posvetiti najveću moguću pažnju.

Mjere socijalne politike koje sam predložio, nisu u suprotnosti s radom Centra za socijalnu skrb, Caritasa i udruga, već su zamišljene kao njihov komplementarni dio i trebaju se sa svima spomenutima dopunjavati i objediniti u jedinstvenu politiku pružanja pomoći potrebitima.

Dalibor Milan, HDZ

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati
KULA NORINSKA – Čestitka

Najčitanije