Ostanimo u kontaktu

GRADONAČELNIK MILAN ODGOVORIO ZASTUPNIKU GRMOJI

Dalibor Milan: Imali ste prigodu za realizaciju, premijer Plenković je na današnjoj sjednici Vlade RH svoje obećanje ispunio

Objavljeno prije

Milan-Grmoja

Poštovani saborski zastupniče, objavili ste javno svoje zastupničko pitanje upućeno premijeru Andreju Plenkoviću dana 7. lipnja 2017.g. iako ste u trenutku postavljanja pitanja znali za dnevni red 40. Sjednice Vlade, a u kojem je uvršteno pod toč. 6. b. „Razvoj vodno-komunalne infrastrukture Grada Metkovića, projekt Metković – razvoj sustava vodoopskrbe i odvodnje“.

Javnost treba i mora znati da sam prigodom posljednja dva posjeta Metkoviću od strane g. Plenkovića osobno sam se založio kod Premijera isti mi je čvrsto obećao ( 01.06.2017.g. ) da će već na prvoj sjednici Vlade biti uvršten projekt Razvoj vodno-komunalne infrastrukture Grada Metkovića, projekt Metković – razvoj sustava vodoopskrbe i odvodnje, na dnevni red.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Obećanje koje mi je Premijer Plenković osobno dao promptno je danas i izvršio.

Stoga Vas molim saborski zastupniče g. Nikola Grmoja da nam ovakav vid pomoći od Vas nije neophodan. Vi kao zamjenik gradonačelnika imali ste imali prigodu za realizaciju u protekle 4 godine u gradu i 2 godine u Vladi RH ( stranka MOST ).

Vaše veliko zalaganje za građane Metkovića usmjereno isključivo na „peglanje izgubljenog imidža“ prema Vašim glasačima, a nakon loših rezultata netom završenih lokalnih izbora. Stoga držim da je neozbiljno da obmanjujete javnost s Vašim osobnim doprinosom putem zastupničkog pitanja za ono što javno dostupna informacija da je uvršteno na dnevni red 40. sjednice Vlade, u trenutku postavljanja Vašeg zastupničkog pitanja.

Imali ste 4 godine vlasti u Metkoviću i u tom periodu niste uspjeli pribaviti niti građevinsku dozvolu za predmetni projekt, tek ste predložili da se projekt uvrsti u strateške projekte RH, a građanima ste najavili kada ste preuzimali vlast 2013.g.da će te do 2017.g. izgraditi svu infrastrukturu glede kanalizacije.

Stoga ako Vam je zaista stalo do dobrobiti građana Metkovića, na ovaj način nam ne pomažete. Za svaku konstruktivnu pomoć smo uvijek otvoreni, ali za naknadnu pamet poput objave što se desilo danas u svakom slučaju nam ne treba informacija sutra.

Volio bih, ukoliko želite iskreno dobro ovom gradu, da u buduće javno ne vodite osvetničke političke pohode prema Vladi RH i drugim institucijama, a zbog isključivog osobnog političkog rejtinga i stranke čiji ste član, jer time svim dobronamjernim građanima ovog grada možete samo usporiti prosperitet.

Gradonačelnik Grada Metkovića
Dalibor Milan

Pitanje upućeno od zastupnika Nikole Grmoje:

pitanje Grmoja

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije