Europa socijalne pravednosti

Laburisti predstavili Metkoviću svoja temeljna načela za EU parlament

Hrvatski laburisti su se danas predstavili Metkoviću sa svojim temeljnim načelima za ulazak u Europski parlament.

Objavljeno 8. travnja 2013. u kategorijama: Metković, News, Politika.

laburisti

Na županijskoj turneji Hrvatski laburisti su se danas zaustavili i u Metkoviću, te kratkim izlaganjem građanima predstavili svoja temeljna načela za koja će se zauzimati u Europskom parlamentu, a to su istinsko znanje, rad, poštenje i socijalna pravednost.

Hrvatski laburisti će se u Europskom parlamentu zalagati za zaštitu naših vrijednosti, to prvenstveno znači da prodaje javnih dobara i komerzalizacije javnih dobara neće biti. To je nešto po čemu se mi razlikujemo od svi drugih Hrvatskih stranaka. Dakle, da zdravlje i obrazovanje nikada ne trebamo gledati kroz neki ekonomski interes nego to treba biti javno dobro.

Kada kažemo da nećemo zastupati Hrvatske interese, to znači da ćemo zastupati interese građana koji nas izaberu, a to su prvenstveno interesi radnika, dakle ljudi koji žive od svoga rada. Na taj način ćemo tražiti u Europskoj uniji suradnike i pokušati graditi jednu platformu koja će štititi sve radnike i temeljiti se na našim glavnim načelima, a to su istinsko znanje, rad, poštenje i socijalna pravednost – istaknula je u kratkom intervju za Metkovic NEWs dr. sc. Marita Brčić Kuljiš, docentica na odsjeku za filozofiju Filozofskog fakulteta u Splitu.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari