Ostanimo u kontaktu

KREŠIMIR KURAN REAGIRAO NA IZJAVU BOŽE PETROVA

Kuran: Ako je naš politički angažman po vam urota sa HDZ-om, onda to spada u kategoriju najvećih političkih gluposti

Objavljeno prije

Krešimir Kuran, SDP Metković

Čelnik metkovskih socijaldemokrata, koji je na izborima ujedno bio i kandidat za gradonačelnika Metkovića ispred koalicije SDP-a i HSU-a Metković, gospodin Krešimir Kuran, reagirao je na sinoćnju izjavu gospodina Bože Petrova kako su se HDZ, Jambo i SDP ujedinili protiv Mosta i kako nam to ne služi na čast. Kuranovu reakciju prenosimo u cijelosti.

Poštovani gospodine Petrov,

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Smatramo kako ste sinoćnjom izjavom uvrijedili sve one građane Metkovića koji su svoji glasom podržali SDP, a pogotovo članove SDP-a i HSU-a Metković, koji su u protekle tri godine bili najaktivnija politička grupacija. Imali smo jednu jako korektnu kampanju, bez vrijeđanja bilo koga od političkih suparnika gdje smo svojim programom željeli građanima ukazati koje su najveće potrebe Metkovića.

Također, smatram dvoličnim prozivati nekoga za nešto, što ste vi do nedavno radili, a to je surađivali sa HDZ-om. Za razliku od vas gospodine Petrov, koji ste dva puta bili u koaliciji sa HDZ-om, GO SDP Metković političku borbu sa HDZ i gospodinom Jambom u Metkoviću vodi 25 godina.

Ako je naš politički angažman i želja da SDP i HSU imaju svoje vijećnike u gradskom vijeću po vam urota sa HDZ-om, onda to spada u kategoriju najvećih političkih gluposti.

Možda po vama nismo trebali uopće izlaziti na izbore te svoje glasove pokloniti vašoj političkoj opciji kako bi eventualno došli pod vašu milost.

SDP i političke opcije okupljene oko njega na lokalnim izborima u prosijeku imaju od 300- 500 glasova, i to su građani koji nikada nisu podržavali HDZ, a ni gospodina Jambu.

Zato kada govorite, a s čime se u većini slučajeva slažemo, kako su HDZ i Jambo opcije koje su upropastile Metković, mi vama postavljamo pitanje:

Koga ste Vi i ljudi oko vas, podržavali u Metkoviću dok nije bilo Mosta?

Kada iskreno odgovorite na to pitanje, shvatiti ćete da ste sami stvorili svoje sada najveće političke takmace.

 Ili je možda nova „suradnja“ na vidiku?

S poštovanjem,
Krešimir Kuran,
Ispred koalicije SDP-HSU

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije