UNUTARSTRANAČKI IZBORI

Krešimir Kuran izabran za predsjednika GO SDP Metković

Na izborima za predsjednika GO SDP Metković izabran je profesor Krešimir Kuran, ravnatelj OŠ Vrgorac iz Vrgorca.

Objavljeno 31. listopada 2013. u kategorijama: Metković, News, Politika.

kresimir-kuranNa izborima za predsjednika GO SDP Metković izabran je profesor Krešimir Kuran, ravnatelj OŠ Vrgorac iz Vrgorca.

Hvala svim članovima GO SDP Metković koji su podržali moju kandidaturu za predsjednika gradske organizacije. Moj cilj je konsolidacija, povećan angažman, privlačenje novih članova i priprema stranke za sljedeće lokalne izbore. To znači prepoznatljiv, dobro organiziran, odlučan i otvoren SDP. SDP ne bi trebao i ne može funkcionirati kao stranka u kojoj se sve svodi na jednu osobu, već treba funkcionirati kao stranka ljudi različitih dobi, s vlastitim stavom i različitim razmišljanjima. Stoga, pozivam sve članove, posebno starije do čijeg mišljenja mi je vrlo stalo, kao i mlade, da zajedničkim radom promoviramo socijaldemokratske ideje, koje su u vremenima gospodarskih kriza ugrožene od strane pohlepnih bankara, takozvanih poduzetnika i tobože domoljubnih političara, koji za svoje neuspjehe krive radnike” – kazao je novi predsjednik GO SDP Metković Krešimir Kuran.

Želja mi je da GO SDP Metković postane u pravom smislu riječi “Srce Dobrih Promjena” za Grad Metković” – poručio je novi predsjednik GO SDP Metković, Krešimir Kuran.

Na izbornoj konvenciji GO SDP Metković 26. listopada 2013. godine za potpredsjednike SDP-a Metković izabrani su Ivan Đerek i Sandi Šprlje, a uz njih u predsjedništvo je izabran i Rade Nikoletić.

Za članove Gradskog odbora izabrani su: Dalibor Obradović, Siniša Tomić, Zrinka Šušnjar, Ivan Dodig, Nikola Šutalo, Milan Kadijević i Marino Jerković.

Za Predstavnike GO SDP Metković u ŽO SDP kandidirali su se: Dalibor Obradović, Ivan Đerek i Ivan Dodig, a izabrani su i predstavnici (delegati) za županijsku konvenciju: Krešimir Kuran, Sandi Šprlje, Ivan Đerek, Dalibor Obradović, Nikola Šutalo, Jadranka Bebić, Siniša Tomić, Rade Nikoletić, Ivan Dodig i Nikica Šutalo, – prenose službene stranice SDP-a Metković.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari