Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

LOKALNI IZBORI

Koalicija SDP-HSU poziva sve kandidate za gradonačelnika na sučeljavanje, jer građani Metkovića to zaslužuju!

Objavljeno prije

sdp-hsu

Poštovani kandidati za gradonačelnika i lokalni mediji, kako je prošlo skoro tjedan dana od našeg poziva da se u ponedjeljak, 15. svibnja u 19 sati u Zgradi političkih stranaka održi sučeljavanje svih kandidata na lokalnim izborima te da moderatori i voditelji sučeljavanja budu predstavnici lokalnih medija, ovim putem obavještavamo javnost kako je lokalni gradski portal Metkovic NEWs jedini za sada iskazao želju da moderira sučeljavanjem.

Stoga pozivamo kandidate za gradonačelnike da se odazovu na sučeljavanje te da svoj dolazak potvrde na sdp.metkovic@gmail.com ili metkovic.news@gmail.com kao i ostale lokalne medije koji bi željeli sudjelovati u moderiranju sučeljavanja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Koalicija SDP-HSU
Za Metković jednakih šansi…..ili jesi ili nisi

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije