Ostanimo u kontaktu

LOKALNI IZBORI

Koalicija SDP-HSU Metković čestita gosp. Daliboru Milanu na pobjedi

Objavljeno prije

SDP - HSU

Koalicija SDP-HSU Metković ovim putem čestita gospodinu Daliboru Milanu koji je izbran za gradonačelnika Metkovića osvojivši najveći broj glasova.

Koalicija SDP-HSU će u gradskom vijeću podržavati sve dobre projekte za Grad Metković, a pogotovo one koji su bili dio programa koalicije SDP-HSU te su se u međuvremenu našli i u fokusu gospodina Milana između dva izborna kruga. Tu prije svega mislimo na zajedničko upravljanje poslovnom zonom Nova sela i na uvođenje komunalnih zona. Inzistirat ćemo na reorganizaciji mjesnih odbora, boljoj skrbi za umirovljenike i socijalno ugrožene obitelji.

Kako je gospodin Milan član HDZ-a, koji obnaša vlast na nivou županije i države, te se tako ostvarila njegova želja o vertikali vlasti koju je zazivao, nadamo se kako će to pomoći da se ostvare svi projekti i programi koje je gospodin Milan predstavio u predizborno vrijeme.

Koalicija SDP-HSU Metković

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije