Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

PROPALO SUČELJAVANJE N1 TELEVIZIJE

Katarina Ujudr odbila sučeljavanje kandidata za prvog čovjeka Metkovića

Objavljeno prije

suceljavanje kandidata - Metkovic

Za jučer najavljeno sučeljavanje kandidata i kandidatkinja za prvog čovjeka Metkovića nije se dogodilo. ‘U Metkoviću, gradu na Neretvi, utvrdi Mosta, Most je odbio sučeljavanje s kandidatima i ono što možemo reći je da Most i HDZ nisu spremni sjesti zajedno’, rekao je naš Tihomir Ladišić koji je trebao voditi sučeljavanje.

N1 televizija na svoja sučeljavanja zove četiri kandidata koji prema predizbornim anketama imaju najviše izgleda da uđu u drugi krug.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Most nažalost nije pristao na sučeljavanje, a i HDZ koji je ovdje s nama ima određene uvjete. Došli su Krešo Kuran iz SDP-a, Dalibor Milan iz HDZ-a i Stipe Gabrić Jambo iz HSS-a. Most nije želio doći ako će sudjelovati Stipe Gabrić Jambo, a HDZ je pak rekao da ne želi sudjelovati ako ne bude Mosta, – objasnio je Ladišić.

Bili su to uvjeti na koje profesionalno N1 televizija nije mogla pristati.

– Ja sam radio i pomažem ljudima. Cijela konstrukcija Mosta je nastala na lažnim optužbama da sam ja ostavio grad u stotinama milijuna dugova. Nikad nisam dobio nalaz revizije. Gospođa Ujdur neće doći jer ona Petrov i Grmoja lažu. Ja sam uvijek za sučeljavanje, – rekao je Stipe Gabrić Jambo.

Gradonačelnica Metkovića i kandidatkinja za istu poziciju na predstojećim lokalnim izborima, Mostova Katarina Ujdur na Facebooku je objasnila zašto je odbila doći na N1 sučeljavanje gradonačelničkih kandidata u Metkoviću.

– Sučeljavanje s g. Gabrićem? Nikako. Sučeljavanje s g. Milanom? Dapače! Nakon što je Jambo devastirao naš grad, zaista ne namjeravam trošiti vrijeme na njega, niti pristajati na otvaranje medijskog prostora takvima. Međutim, g. Milana pozivam na sučeljavanje u bilo kojem trenutku. Iskreno se nadam da mu ne treba Jambo kao podrška ili mu ipak treba koalicijski partner? Samo iskreno, zar ne?, – napisala je Ujdur.

Piše: N1

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije