Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

LOKALNI IZBORI 2017.

Katarina Ujdur kandidat MOST-a NL za gradonačelnicu Metkovića

Objavljeno prije

MOST NL, Tiskovna

Predstavnici MOST-a NL jutros su u svojim prostorijama održali koferenciju za tisak na kojoj su predstavili svog kandidata za gradonačelnika Metkovića, kojeg će građani imati priliku birati na predstojećim Lokalnim izborima koji se održavaju u svibnju 2017. godine.

Pred novinare je izašla ista trojka kao i prije četiri godine, Božo Petrov, Nikola Grmoja i Katarina Ujdur, samo ovaj put u drugim ulogama. Čelnik MOST-a, Božo Petrov kao predsjednik Hrvatskog sabora, Nikola Grmoja kao saborski zastupnik, a istaknuta osoba, odnosno prvi kandidat za gradonačelnika Metkovića je trenutna obnašateljica dužnosti gradonačelnice, Katarina Ujdur.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Konferenciju je otvorio Nikola Grmoja, koji je između ostalog rekao:

– Sa našom kandidatkinjom, Katarinom Ujdur, nastavljamo svoju političku priču koju smo započeli prije nešto više od tri i pol godine. Mislimo da, s obzirom na iskustvo koje je stekla kroz proteklo razdoblje i s obzirom na sve ono što se u gradu događalo nakon što je MOST ostvario uspjeh i na nacionalnoj razini, ima sve potrebne kavlifikacije i sposobnosti da bude gradonačelnica Metkovića, – izjavio je Grmoja.

Predstavnicima medija obratila se i Katarina Ujdur, te između ostalog poručila:

Ponosna sam što mogu izaći na ove izbore ispred MOST-a nezavisnih lista i braniti boje MOST-a. U ovu priču sam uključena od samih početaka i ponosna sam na rezultat koji smo ostvarili 2013. godine. Malo smo drugačije bili posloženi na ovim stolicama kada smo se tada predstavljali, a danas je drugačija situacija. Zamjeraju nam da smo otišli u Zagreb, ali ja sam na to ponosna, što imamo ljude u Zagrebu, što se gore bore za nas i za bolju Hrvatsku. U posljednje četiri godine uspjeli smo vratiti povjerenje u gradsku upravu. Ostvarili smo brojne projekte, aktivno radimo na brojnim promjenama u gradu. Nekada to izgleda sporo, ali trudimo se i radimo kako je najbolje moguće. Kandidirati ću se za gradonačelnicu grada Metkovića, jer vjerujem da možemo postići još i više i biti primjer uspješnosti, – poručila je Ujdur.

Također, Katarina Ujdur je prokomentirala i svoje suparnike riječima:

– Drago nam je da se pojavljuju kandidati koji su drugačiji od prijašnjih lokalnih političara i to je definitivno jedna od glavnih zasluga MOST-a. Od kada se pojavio MOST, grad je prodisao, radi se, grade se novi projekti, razmišlja se o budućnosti, – kazala je Ujdur, te se zahvalila stranci na kandidaturi.

Medijima se obratio i predsjednik Hrvatskog sabora i čelnik MOST-a, Božo Petrov, koji je između ostalog rekao:

– Kada smo se pojavili prije četiri godine govorili su nam da odustanemo, jer nemamo šanse. Pokazalo se da kada vjerujete, kada imate jaku želju nešto promjeniti i kada je to usmjereno prema javnom dobru, da to ljudi prepoznaju. Mi smo napravili tada čudo, jer smo u tri godine izrasli od lokalne stranke do nacionalne, – rekao je Petrov te za Katarinu dodao da je osnivač MOST-a i osoba koja je tu od samoga početka te koja je napravila promjenu u Metkoviću.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije