Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

MANDAT MOSTA NL JE ZA NAMA

Katarina Ujdur izvijestila u kakvom stanju ostavljaju Grad Metković

Objavljeno prije

Katarina Ujdur, MOST NL

Na današnjoj konferenciji za medije održanoj u prostorijama Mosta nezavisnih lista, bivša vršiteljica dužnosti gradonačelnika, Katarina Ujdur govorila je o stanju u gradu Metkoviću koje Most ostavlja nakon svojega mandata.

Ujdur je navela projekte koji su uspješno realizirani dok je Most bio na vlasti u protekle četiri godine, ali i one planirane koji tek čekaju na svoju realizaciju. Osim toga, detaljno je izvijestila o trenutnom stanju broja zaposlenih u gradskim poduzećima, planiranom proračunu za 2017. godinu te stanju proračuna na današnji dan, a dotakla se i nekih drugih tema poput današnjeg apela Nikoli Grmoji od strane novoizabranog gradonačelnika Dalibora Milana.

Za opširnije informacije pogledajte video-zapis ispod…

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije