Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

SDP - HNS

Kampanja bez greške, izostao rezultat

Objavljeno prije

sdp_hnsKandidati koalicije SDP-HNS, Dalibor Obradović  i Paulina Šiljeg nakon interne analize izbornih rezultata, oglasili su se na tiskovnoj konferenciji, čestitajući prije svega Mostu nezavisnih lista na uvjerljivoj izbornoj pobjedi naglasivši kako je ovaj rezultat odraz stvarnog stanja na metkovskoj političkoj sceni. Ponosni su na pozitivnu kampanju koju su vodili, izbor kandidata, te na izvrsnu koalicijsku suradnju, ali usprkos svemu izostao je očekivani izborni rezultat.

Da smo zadovoljni rezultatom, nismo. Mislim da smo potpuno podbacili, a uzroke našeg lošeg rezultata ćemo tražiti na novoj izbornoj skupštini koja će biti u roku tridesetak dana. Iz moralnih razloga ja se neću kandidirati na nijednu od funkcija unutar gradske organizacije SDP-a, a novo će rukovodstvo znati se nositi sa trenutnim problemima. Novom sazivu gradskog vijeća želim puno uspjeha, da bude uspješniji od ovog dosadašnjeg, kao i budućem gradonačelniku koji će biti izabran u narednu nedjelju. – kazao je Dalibor Obradović.

Poslušajte tonski zapis izjave:
[su_audio url=”http://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2013/05/2405_Dado.mp3″ width=”640″]

Bilo je objektivnih i subjektivnih okolnosti koji su utjecali na ovaj izborni rezultat, tražit ćemo greške, analizirati ćemo stanje. Ono što mislim da nije bila greška je afirmativna kampanja, naši programi i projekti, ljudi na listama, znači tu mislim da nismo pogriješili. A sad, najveća greška je mislim naša da nismo uspjeli naći kanal prema našim prije svega članovima, biračima i širem biračkom tijelu. – istaknula je Paulina Šiljeg.

Poslušajte tonski zapis izjave:
[su_audio url=”http://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2013/05/2405_Paulina.mp3″ width=”640″]

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U drugom krugu izbora za gradonačelnika ne podržavaju niti jednog od kandidata.

Obradović je kazao da ga niti jedan kandidat nije kontaktirao tražeći potporu, dok je Šiljeg istaknula da za to nema legitimitet do provedbe unutarstranačkih izbora.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije