Ostanimo u kontaktu

DOMOLJUBNA KOALICIJA

Još samo Mostovci vjeruju u vlastitu genijalnost, poručuju iz Domoljubne koalicije

Objavljeno prije

Metković -panorama

Drago nam je da su se nakon mjeseci prodavanja PR štoseva i vlastitog ušminkavanja bez ikakve koristi za život naših sugrađana Mostovci napokon sjetili da postoje mjesni odbori i svakodnevni problemi naših sugrađana.

Drago nam je, makar je ta naglo probuđena briga posljedica neostvarivanja njihovih regionalnih i nacionalnih ambicija. Rejting im u anketama stagnira, a očito ih je dosta ošamutio i poraz njihovoga vrgoračkog ogranka na prijevremenim izborima premda su slavodobitnički najavljivali da će trijumfirati sa 60%. Osvojili su tek upola manje i to unatoč orkestriranoj potpori Josipovićevih medija, prije svega Radmanove televizije.

Ta medijska potpora itekako ima svoju cijenu, pa je Petrov od deklariranog pobornika referenduma o ustavnoj definiciji braka kao zajednice žene i muškarca odjednom postao blagonaklon prema gay brakovima, a i zalaže se, baš poput Josipovića, za ukidanje Dubrovačo-neretvanske županije i podjelu Hrvatske na tzv. regije.

Sve te njegove u najmanju ruku nedosljednosti nailaze na čuđenje ili čak osude sve većeg broja naših sugrađana, pa otud i tolika Mostova nervoza zbog koalicije HDZ-HSS-HSLS i agresija koju manifestiraju prema nama uoči nedjeljnih izbora za vijeća mjesnih odbora.

Pa tako bi i odgovorili gospodinu Grmoji da naša koalicija nije tajna već svima poznata. Domoljubna koalicija koju predvodi HDZ sa svojim koalicijskim partnerima godinama niže pobjede na izborima diljem Hrvatske i prednjači u svim anketama za parlamentarne izbore.

Budući da je onima koji nemaju programa i plana za gospodarski oporavak ovoga grada jedino preostalo stalno spominjati HDZ i koalicijske partnere, misleći da će na taj način pridobiti povjerenje birača na nedjeljnim izborima za vijeća mjesnih odbora, jer ni na koji drugi način nemaju što ponuditi i reći, što je i vidljivo iz izvješća gradonačelnika na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća na kojoj nije ni spomenuo što je učinjeno u proteklome razdoblju i što planira učiniti u budućnosti, što je i sama bit Svečane sjednice. Dovoljno je vidjeti da na web stranici Grada Metkovića pod Gospodarstvo ne stoji ništa, što i je preslika njihova znanja i rada.

Njihova je nervoza to razumljivija jer ih otkad su preuzeli vlast pamtimo samo po pljuvanju svih koji nisu zadivljeni njihovom navodnom genijalnošću i po tome što si je Petrov uz fanfare bio smanjio plaću, a potom si ju je nakon par mjeseci potajice vratio u gotovo istom iznosu, o čemu nije održao bombastično praćenu novinsku konferenciju.

Zato pozivamo sve građane da ispune svoju građansku dužnost u nedjelju 26. srpnja na izborima za vijeća mjesnih odbora te daju svoj glas za Domoljubnu koaliciju jer su na našim listama ljudi prepoznati u ovoj zajednici kao uspješni i radišni.

GO HDZ Metković

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije