BURA EMOCIJA

Jambo se rasplakao: Svima pomažem, a stalno me blate

Odgovarajući na vijećničko pitanje Vatroslava Vugdelije (HSS) da obrazloži visoke troškove putnih naloga i reprezentacije, gradonačelnik Metkovića Stipe Gabrić Jambo se rasplakao.

Objavljeno 28. ožujka 2013. u kategorijama: Hrvatska, News, Politika.

go_metkovic

Dogodilo se to za govornicom pred punom dvoranom tijekom sjednice Gradskog vijeća Metkovića, posljednje u ovom sazivu. Nakon prozivke Vatroslava Vugdelije, Stipe Gabrić je hitro izišao za govornicu.

U emotivnom istupu gradonačelnik je kazao da u šesnaest godina koliko je na čelu grada nije naplatio niti jedan putni nalog, a reprezentacija je potrošena prilikom dolaska državnih dužnosnika na maraton lađa ili neke druge manifestacije.

Pa šta neko misli? Ako se ugosti predsjednika Republike, valjda se moraju ugostiti i oni oko njega. Neće oni valjda gledati da Predsjednik jede – kazao je Jambo.

Ili oni misle da će doći moja pokojna majka Maša da im kuha – ustvrdio je pred gradskim vijećnicima.

Na rubu suza i isprekidanim glasom pričao je o čestim vožnjama bolesnih i nemoćnih u bolnice, uglavnom u Zagreb, za što je gradski auto prevalio 600 tisuća kilometara. Čak je nabrajao nekoliko slučajeva bolesnih sugrađana, što ga je posebno emotivno potreslo.

Ja živim u ovome gradu, tu sam stalno i svi me znaju. Na mene se nabacuju blatom oni kojih nigdje nema – rekao je Jambo isprekidanim glasom u emotivnom istupu.

Prenosi Stanislav Soldo / Slobodna Dalmacija

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari