Ostanimo u kontaktu

HSS-HDZ

Jambo najavio koaliciju HSS-a i HDZ-a na županijskoj razini

Objavljeno prije

jambo-hrg

Nakon što je na unutarstranačkim izborima ponovo izabran za čelnika županijske organizacije HSS-a Stipo Gabrić Jambo, najavio post izbornu koaliciju sa vladajućim HDZ-om u skupštini Dubrovačko-neretvanske županije.

Moj prvi zadatak će bit da potpišem post koalicijski sporazum sa HDZ-om, i da se uključimo u tu vladajuću koaliciju županije. Zašto? Zato jer je mala razlika između programa HSS-a i programa HDZ-a. Zato što smo mi praktički sestrinske stranke, pripadamo Europskim pučanima, i mislim da zajedno možemo dati puno puno više i ja sam uvjeren sto posto da će tom našem potpisivanju sporazuma prisutna biti dva predsjednika, predsjednik Hrg i presjednik HDZ-a gosp. Karamarko, – kazao je Jambo.

[ca_audio url=”http://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2013/12/0712_JAMBO-plan.mp3″ width=”640″ height=”27″ css_class=”codeart-google-mp3-player” autoplay=”false”]

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

 

Na izbornoj skupštini je nazočio i predsjednik HSS-a Branko Hrg. Po završetku skupštine ovako je oslikao trenutno stanje u HSS-u.

Danas imamo jednu malo pozitivniju klimu unutar stranačkih struktura. Radi se dosta na terenu, revitaliziramo i reorganiziramo stranku. Mislim da postajemo svjesni sami sebe, da smo spremni stati pred ogledalo i reći tko smo i što smo, – rekao je Hrg.

[ca_audio url=”http://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2013/12/0712_HRG-HSS-danas.mp3″ width=”640″ height=”27″ css_class=”codeart-google-mp3-player” autoplay=”false”]

 

U kojem smjeru ide HSS?

HSS je potpisao sporazum o strateškom partnerstvu sa HDZ-om za EU izbore, za predsjedničke izbore i za slijedeće parlamentarne izbore, sa tendencijom i ciljem nastavka i razvijanju daljnje suradnje u jednom pučanskom okružju, znači u sklopu, da tako kažem, jedne nove politike koju treba razvijati u Hrvatskoj, to je politika o Europskoj uniji u sklopu Europskih pučana, odgovorio je Hrg.

[ca_audio url=”http://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2013/12/0712_HRG-HSS-usmjerenje.mp3″ width=”640″ height=”27″ css_class=”codeart-google-mp3-player” autoplay=”false”]

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije