Ostanimo u kontaktu

STIPO GABRIĆ JAMBO UPUTIO ZAVRŠNU RIJEČ

JAMBO: Iako nisam prošao u drugi krug, bio sam glavna tema, jer Most nema nikakvih argumenata – pozivam sve birače da podrže Dalibora Milana i Nikolu Dobroslavića

Objavljeno prije

Stipo Gabrić JAMBO

Poštovane sugrađanke, poštovani sugrađani, pozivam Vas da u nedjelju, 4. lipnja, svoj glas date HDZ-ovim kandidatima Daliboru Milanu za gradonačelnika i Nikoli Dobroslaviću za župana.

Gospođi Ujdur na kraju ovoga svega imam samo par riječi za reci. Vaša kampanja ovih lokalnih izbora je bila bezobzirna, sramotna, i nesuvisla, bas kao i protekli put. Iako nisam prošao u drugi krug, bio sam glavna tema jer nemate nikakvih argumenata osim slijepe mržnje. Mene bi bilo sram biti dio tog tima.

S poštovanjem,
Stipo Gabric Jambo

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije