Ostanimo u kontaktu

ČLANSTVO POZVANO NA RAZUMIJEVANJE

Imenovano novo povjerenstvo GO HDZ-a Metković

Objavljeno prije

HDZ

Županijski odbor Hrvatske demokratske zajednice Dubrovačko-neretvanske županije na 23. sjednici održanoj 20. ožujka donio je odluku o raspuštanju povjerenstva Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Metković koje je imenovano odlukom Županijskog odbor HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije donesenoj na 20. Sjednici održanoj 30. studenog 2013. godine.

Imenovano je novo povjerenstvo GO HDZ-a Metković u sastavu:

  1. Hranislav Gašpar, povjerenik
  2. Robert Doko, član
  3. Mate Musulin, član
  4. Miće Suton, član
  5. Davor Petković, član
  6. Hrvoje Lazarević, član

Županijski odbor je sukladno dopisu Glavnog tajnika Hrvatske demokratske zajednice od 20. veljače 2014. godine preporučio novoimenovanom povjerenstvu da prije nastavka provođenja unutarstranačkih izbora ažuriraju baze članstva. Slijedom date preporuke i uvažavajući dopis Glavnog tajnika ovo povjerenstvo će zaustaviti provođenje svih unutarstranačkih izbora u metkovskom HDZ-u i pristupiti provođenju postupka ažuriranja podataka o članstvu te potom nastaviti sa izbornim procesom unutar stranke.

Ovim putem pozivamo članstvo da imaju strpljenja i razumijevanja za članove koji će ih posjetiti u svrhu popisa i prikupljanja traženih podataka, – stoji u priopćenju metkovskog HDZ-a.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije