Ostanimo u kontaktu

DALIBOR MILAN ZAHVALIO BIRAČIMA

HVALA ti, rodni grade – HVALA vam, dragi ljudi!

Objavljeno prije

Dalibor Milan

Metković je rekao NE! podjelama, prljavoj kampanji, stalnom izmišljanju sukoba i isključivosti – a dao je glas za zajedništvo i međusobno uvažavanje, za suradnju na dobrobit svih naših ljudi!

Hvala članovima i simpatizerima HDZ-a, mojim suradnicima, hvala predsjedniku Plenkoviću na velikoj podršci. Ime naše stranke u Metkoviću se izgovara na sav glas i s ponosom – Hrvatska demokratska zajednica!

U iskrenom partnerstvu s našom županijom i vladom pokrenut ćemo zajedno naš voljeni grad! Neće mi biti teško svakog dana moliti, tražiti, zahtijevati pomoć. Interes Metkovića mora biti iznad svih taština i političkih prijepora!

Hvala svim starijim i mlađim sugrađanima, svim gradskim i prigradskim naseljima, i Prudu, i Vidu, i Dubravici, i Glušcima, i Metkovcima i Hercegovcima, i HSS-u i SDP-u, i HSP-u i HSU, i HNS-u i Metković u srcu i Metkovskoj pjaci!

Hvala i glasačima Mosta koji su se pridružili mojoj viziji složnog i snažnog Metkovića! Premostili smo podjele – obnovljeni HDZ istinski je i iskreni most zajedništva u našem voljenom gradu!

Hvala mojoj obitelji, mojoj voljenoj supruzi i dvjema kćerkicama. Vaša ljubav mi je dala snagu da izdržim sve uvrede i klevete na svoj račun, i – još važnije – da na vulgarne uvrede na osobnoj razini ne uzvratim istom mjerom.

Jer uvrede neće otvoriti nijedno radno mjesto! Metkovci su vrijedni, ponosni i čestiti ljudi – i oni ne zaslužuju medijske obmane, lažne ankete i sukobe, nego konkretne projekte, stvarne investicije i zajedništvo!

Na kraju, zahvaljujem i glasačima moje protukandidatkinje. Unatoč svih uvreda kojima sam bio izložen, bit ću gradonačelnik svih Metkovki i Metkovaca! Borit ću se za svako radno mjesto, za svakog čovjeka u našem gradu!

To je moje obećanje, moj program, moja vizija!

Radujemo se pobjedi, ali nema mjesta euforiji. Puno je posla pred nama. Moj stručni tim i ja zasukat ćemo rukave i idemo raditi!

Zajedno, učinimo Metković onakvim kakvim zaslužuje biti s obzirom na svoje potencijale i vrijedne ljude!

Svi vi, dragi ljudi, bit ćete moj pouzdani partner u predanom radu za bolju budućnost našega voljenog grada!

HVALA od srca! – zahvalio sa Dalibor Milan putem svoje službene fb stranice.

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati
HSU – Čestitka

Najčitanije