Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

NEKA VIDE DA NAS IMA

HSP Metković predstavio program za predstojeće izbore i nositelja liste, Maria Galova

Objavljeno prije

HSP Metković

Na jučer održanoj konferenciji za medije HSP Metković je predstavio slogan za predstojeće izbore ‘Neka vide da nas ima‘, uz nositelja liste Maria Galova. Predstavljene su smjernice programa te iskazano htjenje da se na lokalne izbore 2017. godine putem pravaške misli djeluje isključivo afirmativno, argumentirano i konstruktivno. Navodimo neke

Grad Metković promotor tranzitnih i pograničnih mjesta – Prednost našeg geografskog položaja moramo koristiti u suradnji s tržištem susjedne nam Hercegovine i putnika u tranzitu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Grad promocije Hrvatskog Agroturizma i lokalne gastronomije u turizmu – snažna ulaganja i promocija agrarnih proizvoda i njihova implementacija u turističke svrhe kroz projekt Autohtoni lokalni agrarni proizvodi u agro-parku i agro-kućicama u gradu Metkoviću.

Grad na rijeci – U gradu je nužno u cijelosti redefinirati aktivnosti turističke zajednice i usredotočiti se na program cjelogodišnjeg turizma te oživljavanje grada na rijeci.

– Važno je reći da se naša participacija u Gradskom vijeću temeljiti na svakodnevnoj komunikaciji i radu s našim sugrađanima kao i uvažavanju i zajedničkom kreiranju bitnoga za napredak Grada i čovjeka. Usto moram naglasiti da Hrvatsku stranku prava Metković, njezin jasan i proaktivan program na lokalnoj razini, a koji će vjerujemo imati pozitivnog odjeka i na nacionalnoj, podupire i Građanska inicijativa Zajedno, – poručio je nositelj liste HSP-a, Mario Galov.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije