Ostanimo u kontaktu

POTVRĐENA TRI KANDIDATA

HDZ na lokalne izbore u Metkoviću izlazi samostalno – odlučan je Milan

Objavljeno prije

Dalibor Milan

Stipe Gabrić Jambo, nekadašnji gradonačelnik Metkovića i novoizabrani član predsjedništva HSS-a, najavio je kandidaturu za gradonačelnika Metkovića. Međutim zanimljivo je da je spreman od nje odustati i podržati HDZ-ovog kandidata, Dalibora Milana uz uvjet da HDZ i HSS sklope koaliciju u gradu Metkoviću.

Premda je Stipe Gabrić Jambo javno iskazao spremnost na suradnju sa lokalnim HDZ-om sa druge strane nisu blagonakloni prema ovoj Jambinoj ponudi. Naime, Dalibor Milan koji je koncem prosinca preuzeo vođenje metkovskog HDZ-a i koji je službeno kandidat te stranke za gradonačelnika na izborima u svibnju, ističe da HDZ na lokalne izbore u Metkoviću izlazi samostalno te da nikakve predizborne koalicije nisu opcija.

– Samostalno smo ostvarili odličan politički rezultat u gradu Metkoviću za predsjedničke i parlamentarne izbore i sada je pravo vrijeme da pokažemo snagu na lokalnim izborima i vratimo povjerenje građana Metkovića, kazao je Milan.

– Respektiramo podršku svih političkih stranaka u Metkoviću a također pozdravljamo i sve one koji Metkoviću žele dobro. Međutim naš je stav uvelike poznat svim našim članovima a vjerujem i velikoj većini građana Metkovića, zaključio je Milan.

Za sada su službenu gradonačelničku kandidaturu u Metkoviću istaknuli Katarina Ujdur (Most), Dalibor Milan (HDZ) i Stipe Gabrić Jambo (HSS).

Piše: S.Soldo/Dubrovacki.hr

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije