Ostanimo u kontaktu

SNAGA EUROPSKE HRVATSKE

HDZ Metković poziva građane da izađu na izbore za EU parlament

Objavljeno prije

hdz-eu_1

Hrvatska je oduvijek bila dio Europe ali će sada imati svoje predstavnike u instituciji gdje se donose odluke.

Uđimo u Europsku uniju ponosni na našu hrvatsku kulturu, tradiciju i identitet, te izaberimo zastupnike koji će nas dostojno predstavljati.

IZAĐIMO NA PRVE EUROPSKE IZBORE I DAJMO GLAS HRVATSKOJ DEMOKREATSKOJ ZAJEDNICI JER ONA JE JEDINA PRAVA SNAGA EUROPSKE HRVATSKE – stoji u priopćenju za javnost HDZ-a Metković.

HDZ Metković - Izbori za EU parlamentU sklopu kampanje za izbore, aktivistice i dio vodstva metkovskog HDZ-a, dijelili su letke građanima na prigodnom pultu.

Najveći dio sugrađana, rado je prihvatio ponuđeni letak i zanimao se za pojedinosti oko izbora i izbornih lista s obzirom da prvi put izlaze na EU izbore.

GRAD METKOVIĆ NASTAVLJA SUFINANCIRATI ZDRAVSTVO

Potpisan Ugovor o financiranju nadstandarda zdravstvene zaštite Ispostave hitne medicinske službe u Metkoviću, vrijedan 150 tisuća kuna

Objavljeno prije

U prostorijama Ustanove za kulturu i sport jutros je potpisan Ugovor o financiranju nadstandarda zdravstvene zaštite Ispostave hitne medicinske službe u Metkoviću u 2020. godini.

Ugovor vrijedan 150.000 kuna potpisao je gradonačelnik Dalibor Milan sa gosp. Lukom Lulićem ispred Hitne medicinske službe.

Donosimo izjave, pogledajte video priloge…

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije