LOKALNI IZBORI

Hasanbegović podržao listu HSP-a i nositelja Marija Galova

Objavljeno 18. svibnja 2017. u kategorijama: Metković, News, Politika.

Mario Galov - dr. Zlatko Hasanbegović

Nakon što je HSP-ovu županijsku listu br. 4, nositelja Tonija Šaina, podržala poznata eko-aktivistkinja Ana Musa, bivša MOST-ova županijska vijećnica te šef Udruge Hrvatski Domobran iz Dubrovnika, također i poznati pravaš, Željko Kulišić, ovu listu podržavaju i mnogi drugi uglednici s prostora cijele države.

Naime, podršku HSP-ovoj listi za Županijsku skupštinu dao je i legendarni zapovjednik obrane Grada Vukovara, Branko Borković Mladi Jastreb i to riječima:

– Nadam se da ću vas gledati kao vijećnike koji časno brane obraz OCA DOMOVINE na jugu Hrvatske. Na žalost, jedini ste uspjeli objediniti svoje redove, vjerujem da će to birači prepoznati i nagraditi.

Podršku ovoj HSP-ovoj listi dao je i slovenski publicist i istražitelj Udbinih arhiva, Roman Leljak, s ovim prigodnim riječima:

– Dragi pravaši iz Dubrovačko-neretvanske županije, želim Vam uspjeh na izborima jer ste jedini jamac svih onih težnji za koje se i ja zalažem u životu. U Vašim redovima su ljudi koji nemaju nikakvu poveznicu za bivšim režimom te se nadam da će narod to prepoznati.

I u samoj završnici kampanje HSP-ovoj listi za Gradsko vijeće Grada Metkovića, na čelu s Mariom Galovom, kao i listi za Skupštinu Dubrovačko-neretvanske županije, podršku je dao dr. Zlatko Hasanbegović:

– Dragi prijatelji, lijepo je vidjeti pravaško jedinstvo na hrvatskome jugu. Budite primjer i ostalima, čuvajte i promičite starčevićansku misao. Želim Vam izborni uspjeh, poručio je Hasanbegović.

Komentari