Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

LOKALNI IZBORI

Hasanbegović podržao listu HSP-a i nositelja Marija Galova

Objavljeno prije

Mario Galov - dr. Zlatko Hasanbegović

Nakon što je HSP-ovu županijsku listu br. 4, nositelja Tonija Šaina, podržala poznata eko-aktivistkinja Ana Musa, bivša MOST-ova županijska vijećnica te šef Udruge Hrvatski Domobran iz Dubrovnika, također i poznati pravaš, Željko Kulišić, ovu listu podržavaju i mnogi drugi uglednici s prostora cijele države.

Naime, podršku HSP-ovoj listi za Županijsku skupštinu dao je i legendarni zapovjednik obrane Grada Vukovara, Branko Borković Mladi Jastreb i to riječima:

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

– Nadam se da ću vas gledati kao vijećnike koji časno brane obraz OCA DOMOVINE na jugu Hrvatske. Na žalost, jedini ste uspjeli objediniti svoje redove, vjerujem da će to birači prepoznati i nagraditi.

Podršku ovoj HSP-ovoj listi dao je i slovenski publicist i istražitelj Udbinih arhiva, Roman Leljak, s ovim prigodnim riječima:

Sveznalica 7400xXpx

– Dragi pravaši iz Dubrovačko-neretvanske županije, želim Vam uspjeh na izborima jer ste jedini jamac svih onih težnji za koje se i ja zalažem u životu. U Vašim redovima su ljudi koji nemaju nikakvu poveznicu za bivšim režimom te se nadam da će narod to prepoznati.

I u samoj završnici kampanje HSP-ovoj listi za Gradsko vijeće Grada Metkovića, na čelu s Mariom Galovom, kao i listi za Skupštinu Dubrovačko-neretvanske županije, podršku je dao dr. Zlatko Hasanbegović:

– Dragi prijatelji, lijepo je vidjeti pravaško jedinstvo na hrvatskome jugu. Budite primjer i ostalima, čuvajte i promičite starčevićansku misao. Želim Vam izborni uspjeh, poručio je Hasanbegović.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije