Ostanimo u kontaktu

100%

GRMOJA: Želja nam je da Metković dobije pridjev najdemokratičnijeg grada u Hrvatskoj

Objavljeno prije

DSC02762U drugi krug izbora za gradonačelnika idemo sa novim sloganom „100% za Metković“, istaknuli su na tiskovnoj konferenciji kandidati Mosta nezavisnih lista za gradonačelnika i njegove zamjenike, Božo Petrov, Nikola Grmoja i Katarina Ujdur. Kakvu poruku biračima upućuju ovim sloganom pojasnio je Grmoja:

Odlučili smo se okrenuti novu stranicu, započeti jednu novu kampanju koja se zove “100% za Metković”. Svjesni smo da nakon ove velike pobjede stvar nije dovršena i da ovaj MOST povjerenja koji smo zajedno s građanima Metkovića izgradili da trebamo ga sada učvrstiti mostom odgovornosti, a odgovornost će građani pokazati izlaskom na izbore. Pozivamo sve građane koji nisu za dr. Božu Petrova i nas za zamjenike gradonačelnika, da također izađu na izbore i sudjeluju u neposrednim izborima za gradonačelnika koji su vrhunac demokracije. Napravili smo jedan mali izazov, jedan zadatak za građane Metkovića, želimo da Metković bude grad s najvećom izlaznošću u Republici Hrvatskoj i da dobije pridjev najdemokratičnijeg grada u Hrvatskoj.

Poslušajte tonski zapis izjave:
[ca_audio url=”http://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2013/05/2405_Grmoja.mp3″ width=”640″ height=”27″ css_class=”codeart-google-mp3-player” autoplay=”false”]

Kandidat za gradonačelnika Božo Petrov osvrnuo se na reakcije medija na njihov izborni uspjeh:

Ono što nama govore, govore da smo mi hit, i ono što oni govore da je to čisto čudo! Ja ne bi mogao baš reći da je to čudo s obzirom na količinu vremena koju smo izdvojili za sve ovo, jer ovo traje već godinu ipo dana, to nije samo onih pola godine javnog djelovanja. Jako dugo smo se pripremali i jako studiozno, i razumijem sve one koji su bili van Metkovića i oni su to proglasili čudom zato što jedna mlada ekipa, neovisna, uspjela dobiti onu listu koja je ovdje vladala već šesnaest godina. Da su oni kojim slučajem živjeli u Metkoviću onda bi znali da to zapravo i nije čudo nego ono što se davno već trebalo dogoditi. – kazao je Petrov.

Poslušajte tonski zapis izjave:
[ca_audio url=”http://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2013/05/2405_Petrov.mp3″ width=”640″ height=”27″ css_class=”codeart-google-mp3-player” autoplay=”false”]

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati

Najčitanije