100%

GRMOJA: Želja nam je da Metković dobije pridjev najdemokratičnijeg grada u Hrvatskoj

U drugi krug izbora za gradonačelnika idemo sa novim sloganom „100% za Metković", poručuju iz NL Most.

Objavljeno 26. svibnja 2013. u kategorijama: Metković, News, Politika.

DSC02762U drugi krug izbora za gradonačelnika idemo sa novim sloganom „100% za Metković“, istaknuli su na tiskovnoj konferenciji kandidati Mosta nezavisnih lista za gradonačelnika i njegove zamjenike, Božo Petrov, Nikola Grmoja i Katarina Ujdur. Kakvu poruku biračima upućuju ovim sloganom pojasnio je Grmoja:

Odlučili smo se okrenuti novu stranicu, započeti jednu novu kampanju koja se zove “100% za Metković”. Svjesni smo da nakon ove velike pobjede stvar nije dovršena i da ovaj MOST povjerenja koji smo zajedno s građanima Metkovića izgradili da trebamo ga sada učvrstiti mostom odgovornosti, a odgovornost će građani pokazati izlaskom na izbore. Pozivamo sve građane koji nisu za dr. Božu Petrova i nas za zamjenike gradonačelnika, da također izađu na izbore i sudjeluju u neposrednim izborima za gradonačelnika koji su vrhunac demokracije. Napravili smo jedan mali izazov, jedan zadatak za građane Metkovića, želimo da Metković bude grad s najvećom izlaznošću u Republici Hrvatskoj i da dobije pridjev najdemokratičnijeg grada u Hrvatskoj.

Poslušajte tonski zapis izjave:

Kandidat za gradonačelnika Božo Petrov osvrnuo se na reakcije medija na njihov izborni uspjeh:

Ono što nama govore, govore da smo mi hit, i ono što oni govore da je to čisto čudo! Ja ne bi mogao baš reći da je to čudo s obzirom na količinu vremena koju smo izdvojili za sve ovo, jer ovo traje već godinu ipo dana, to nije samo onih pola godine javnog djelovanja. Jako dugo smo se pripremali i jako studiozno, i razumijem sve one koji su bili van Metkovića i oni su to proglasili čudom zato što jedna mlada ekipa, neovisna, uspjela dobiti onu listu koja je ovdje vladala već šesnaest godina. Da su oni kojim slučajem živjeli u Metkoviću onda bi znali da to zapravo i nije čudo nego ono što se davno već trebalo dogoditi. – kazao je Petrov.

Poslušajte tonski zapis izjave:

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari