Ostanimo u kontaktu

PETROV REAGIRAO

Objavljen kompletni Zapisnik o proračunskom nadzoru

Objavljeno prije

Božo Petrov

Gradonačelnik Metkovića Božo Petrov odgovorio Stipi Gabriću te objavio kompletni Zapisnik o proračunskom nadzoru. Njegovo priopćenje također prenosimo u cijelosti:

Petrov odlučio prekinuti trakavicu: odsad će na svoje monologe Jambo dobiti samo vlastiti eho u pozadini

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

zaista vas ne želim više zamarati trakavicom koju nisam nametnuo i ispričavam vam se što nisam mogao ne reagirati na objede g. Gabrića. Ubuduće će gosp. Gabrić držati monologe, jer mu to, prema obliku njegove bivše vladavine, najbolje pristaje. Neću se miješati u njegove fikcije. Osoba ponekad ne može prihvatiti činjenice jer smatra da time da ne bi opravdala svoj modus vivendi. Možda se za njegove monologe i nađe publike jer rijetki možda i dalje sanjaju o trošenju novaca bez pokrića, o životu na tuđi dug, od danas do sutra. Vjerujem da su danas takvi rijetki i da je većina Metkovaca vidjela gdje nas je to dovelo.

Prema zadnjim navodima Stipe Gabrića, nakon što smo dali brojku o šezdeset dvopostotnom povećanju nezaposlenosti u njegovo vrijeme, odjednom gradska uprava nije ta koja stvara radna mjesta, a upravo za to nas je prije optuživao.

Nemamo razloga skrivati njegovu sramotu

Uza sve slične nebuloze, kao najveći krimen, moj i mojih suradnika, stavlja to što nismo objavili cjelovit Zapisnik o proračunskom nadzoru iz srpnja 2014. godine. Ispričavam se, „moj grijeh, moj najveći grijeh“. Objavljivanjem skraćene inačice Zapisnika htjeli smo vam uštedjeti vrijeme u iščitavanju svih dvadeset triju stranica Zapisnika i ukazati samo na ono što je najvažnije. Cjelovit zapisnik postavljen je na mrežnoj stranici Grada pod Uprava – dokumenti pa g. Gabriću poručujem da ne treba potezati svoje „veze“ da bi došao do Zapisnika. Dovoljno je slijediti poveznicu na Zapisnik o proračunskom nadzoru 14. 7. 2014 :.
http://www.metkovic.hr/uprava/dokumenti/Zapisnik_o_proračunskom_nadzoru_14072014.pdf

Tamo sve stoji, ali ne o Boži Petrovu i njegovim suradnicima nego o Stipi Gabriću Jambi i njegovim suradnicima. Dakle, mi nismo ništa skrivali, a ponajmanje njihovu sramotu.

Što se tiče drugih nebuloza i objeda g. Gabrića na moj račun, poput navodnih desetaka otkaza i rodbinskih zapošljavanja, odnosno nepotizma pri zapošljavanju u gradskoj upravi, tvrtkama i ustanovama, poručujem mu da sam zbog tih njegovih kleveta i laži upravo krenuo u proces s pravnim stručnjacima kako bih protiv njega podnio privatnu tužbu.

Metkovci se mogu sjetiti kako se to rješavalo u njegovo vrijeme i koliko su često tada viđali objave natječaja, osim ako nisu redovito kupovali Glas Slavonije.

Od ovoga trenutka g. Gabrić će na svoje monologe dobiti vlastiti eho u praznini. Toliko zaslužuje od mene, a neka svaki građanin procijeni koliko ga je Stipo Gabrić zadužio, u doslovnom i prenesenom značenju.

Gradonačelnik Metkovića
Božo Petrov

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije