Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

GI METKOVIĆ U SRCU I METKOVSKA PJACA SLOŽNI OKO NERETVE

Gospodo, zar ste svojim nemarom dopustili da se ugasi stoljetna tradicija i ponos grada Metkovića – ističu iz gradskih inicijativa

Objavljeno prije

NK Neretva, ulaz

Nema više prizemnih varanja kao nekada, kada se poštaru moglo reći da nije nikoga našao, jer se nije željelo primiti poštu, pa se ista vrati pošiljatelju, u ovom slučaju Trgovačkom sudu. Zar mislite da doista loša odigrana predstava koju vi zovete transparentnost može natjerati ljude da pomisli kako je vama netko podvalio, trčao za poštarom ili sjedio pored vašeg sandučića.

Istina je da ste priču o likvidaciji kluba željeli zataškati do završetka izbora, ako prođete već bi našli načina da to proglasite uspjehom, ali eto ovaj problem ostavljate nekim drugim generacijama. Vama na sramotu, koju ste zapravo zaslužili.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Što se tiče kaznenih prijava molimo vas ne prijetite u prazno jer ste u samom tekstu priznali kazneno djelo govoreći da ste novac primali na račun nogometne škole te s tim novcem održavali seniorski pogon te ostatak poslovanja. Valjda poznate osnove financijskih transfera koji kaže da novcem sa žiro računa jedne pravne osobe ne može raspolagati druga pravna osoba niti ih koristiti a pogotovo ako je u blokadi. Slažući se sa stečajem, složili ste sa sa tim da ostanete dužni vjerovnicima a mi znamo tko su.

Neretva smo svi mi, a ne samo vi. Neretva su svi žitelji ovog grada koji su izdvajajući novac kroz generacije omogućili da eto živi samo do vas.

U pravu ste kad kažete da će Neretva nastaviti sa radom, s nekim drugim ljudima, koji neće rastjerati svu prošlost, sve bivše igrače i na kraju izgasiti svjetlo iznad brojke 1919.

Svima neupućenima i onima koji misle da odgovorni u NK NERETVI Metković nisu ništa znali o stečaju iste su javno dostupne na: e-oglasna.pravosudje.hr

E-Oglasna ploča besplatna je i javna usluga koja omogućava pregled elektroničkih oglasnih ploča sudova i drugih nadležnih tijela u Republici Hrvatskoj.
Putem središnjeg pretraživača omogućeno je pretraživanje objavljenih odluka i drugih pismena općinskih, županijskih, trgovačkih, prekršajnih i upravnih sudova u Republici Hrvatskoj, Financijske agencije u ovršnim postupcima te javnih bilježnika.
Svi oglasi nadležnih tijela objavljuju se bez odgode, a skidaju se automatski po isteku roka objavljivanja.

Ministarstvo pravosuđa kao najviše tijelo za obavljanje pravosudne uprave osigurava tehničke preduvjete za opisani informacijski sustav. Svi evidentirani podaci u nadležnosti su sudova kod kojih se vodi postupak. Nadležnim sudovima potrebno se obratiti u slučaju primjedbi i pitanja glede prikazanih podataka.

PROMIJENITE ODVJETNIKA ILI PRIČU TO VAS BAR DOBRO IDE OVE ČETIRI GODINE.

S poštovanjem,
Metković u srcu i Metkovska pjaca

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije