Ostanimo u kontaktu

IZBORI ZA MJESNE ODBORE

GO SDP Metković i GO HSU Metković potpisali Sporazum o zajedničkoj suradnji

Objavljeno prije

GO SDP Metković i  GO HSU Metković

Večeras su vodstva gradskog SDP-a i HSU-a potpisali Sporazum o zajedničkom izlazu na predstojeće Izbore za članove vijeća mjesnih  odbora Grada Metkovića.

– Ova predizborna koalicija je plod dosadašnje odlične suradnje sa GO HSU-a i prošao je kao prijedlog i zaključak na svim instancama stranke. Dio smo zajedničke koalicije i na državnom nivou, tako da bi ovo bila preteča i za lokalne izbore koji se trebaju dogodi za dvije godine. Stranke smo ljevice, odnosno lijevog centra i mislimo da imamo potrebnu sinergiju koja će se pokazati  i na predstojećim Izborima za članove vijeća mjesnih odbora. Zajednički izlazimo u utrku za Mjesni odbor Centar i Mjesni odbor sv. Nikola. Više o imenima i programima govorit ćemo na slijedećoj tiskovnoj konferenciji – zaključio je predsjednik GO SDP-a Metković Krešimir Kuran.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Predsjednica GO HSU-a Metković, Ubavka Mustahinić složila se sa razmišljanjima gospodina Kurana, rekavši da su imali već prilike surađivati sa GO SDP-om na izborima za Predsjenika RH, te da se suradnja pokazala uspješna, iako nisu imali formalno potpisan ugovor o suradnji. HSU i SDP su stranke slični pogleda i stavova, i zajedničkim nastupom na predstojeći izborima će sigurno polučiti odlične rezultate. Ova ostala izborna mjesta ovaj put će izostati, ali u Centru i sv. Nikoli očekujemo dobre izborne  rezultate – zaključila je predsjednica GO HSU Metković Ubavka Mustahinić.

Na kraju tiskovne i formalno je potpisan Sporazum o zajedničkom nastupu na predstojećim Izborima za članove vijeće mjesnih odbora u Gradu Metkoviću, koji će se održati u nedjelju 26. Srpnja.

 GO SDP Metković i  GO HSU Metković

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije