ZAGREB

Na glavnoj skupštini HSS-a nazočili brojni metkovci

Proteklog vikenda u Zagrebu je održana glavna Skupština HSS-a na kojoj su među 900 članova i gostiju iz drugih stranaka natočili i brojni metkovci.

Objavljeno 3. veljače 2014. u kategorijama: Hrvatska, News, Politika.

Glavna-skupstina-HSS-a-3 Proteklog vikenda u Zagrebu je održana glavna Skupština HSS-a na kojoj su među 900 članova i gostiju iz drugih stranaka natočili i brojni metkovci.

Istaknuvši kako je skupština u znaku izbora za EU parlament, predsjednik stranke, Branko Hrg, pozvao je sve HSS-ovce da na izborima podupru potpredsjednicu Marijanu Petir.

Dajmo joj potporu već danas, stvaranjem pozitivne klime, a potom učinimo sve da Marijana na koalicijskoj listi ima najveći broj preferencijalnih glasova“, poručio je Hrg istaknuvši kako je to prilika HSS-u za veliki povratak na političku scenu.

Ostvarili smo dobre rezultate na lokalnim izborima, ponovimo ih na EU parlamentarnima“, poručio je HSS-ovcima njihov predsjednik, i dodao da su europski pučani politička snaga koja upravlja Europom te da su HSS i HDZ punopravne članice Europske pučke stranke.

Glavna-skupstina-HSS-a-1 Glavna-skupstina-HSS-a-5

Na skupštini je predstavljen Nacrt programa djelovanja Europske pučke stranke od 2014. do 2019., te je donesen programski dokument HSS – vizija za 21. stoljeće. Od ukupno 642 delegata skupštini su nazočili njih 581.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari