Ostanimo u kontaktu
DIŠPET

IZBOR ZA GRADONAČELNIKA METKOVIĆA

GI ”Metkovska pjaca” i ”Metković u srcu” podržale kandidata Dalibora Milana

Objavljeno prije

Andrej Vištica i Frane Pivac

Uoči drugog kruga izbora za gradonačelnika Metkovića, svojim biračima su se obratili čelnici građanskih inicijativa ”Metkovska pjaca” i ”Metković u srcu”. Frane Pivac i Andrej Vištica svoje su birače pozvali da izađu u što većem broju i podrže kandidata Dalibora Milana. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

– U iskrenoj nadi i dubokog uvjerenja, da će sve iz predstavljenog programa biti i realizirano. Na radost svih Metkovki i Metkovaca, te njihove djece, građanske inicijative ”Metkovska Pjaca” i ”Metković u Srcu” će u drugom krugu lokalnih izbora za gradonačelnika grada Metkovića podržati kandidata gos. DALIBORA MILANA.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Raduje nas činjenica da se u njegovom programu prepoznalo i našlo puno bitnih stvari koje smo također i mi naglašavali i upozoravali već dvije godine. Problem parkinga, briga za školsku djecu i djecu u vrtićima, sufinanciranje troškova djeci u sportskim društvima čiji je vlasnik Grad.

Želimo nepodijeljeni grad na radost svih njegovih građana, i također, ovim putem naglašavamo da će GI ”Metkovska Pjaca” i ”Metković u Srcu” i ubuduće djelovati i upozoravati gradske vlasti, kako bivše tako i buduće, na probleme naših sugrađana.

Sa štovanjem,
građanske inicijative ”Metkovska Pjaca” i ”Metković u Srcu”

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije