Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

Laburisti Metković

Dragutin Lesar predstavio listu Hrvatskih Laburista za GV Metkovića

Objavljeno prije

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPredsjednik stranke Hrvatskih Laburista Dragutin Lesar je u petak predstavio Adnana Skelića kao nositelja liste za Gradsko vijeće, te su skupa uz razgovor sa brojnim prolaznicima dijelili jabuke i letke programa za koji se zalažu.

Svi oni koji su razgovarali s gospodinom Lesarom su, uz letak na kome je predstavljena lista Hrvatskih Laburista Metkovića, dobili i jabuku kao podsjetnik na Izbore i kao znak vjernosti Laburista prema biračima, uz napomenu da Hrvatski Laburisti u Metkoviću na ove izbore izlaze samostalno.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Župan Nikola Dobroslavić čestitao blagdan Hanuke

Objavljeno prije

Povodom blagdana Hanuke župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku predsjednici Židovske općine u Dubrovniku Sabrini Horović. Čestitku prenosimo u cijelosti:

Poštovana gospođo Horović,
uime Dubrovačko-neretvanske županije i svoje osobno ime Vama i svim vjernicima židovske vjeroispovijesti od srca čestitam Hanuku, židovski blagdan Svjetlosti i Posvećenja. Svjetlost širi vedrinu i nadu, a nada poražava malodušnost, mržnju i zlo.
Želim da unatoč vremenu pandemije koronavirusa podijelite radost zajedništva u miru i solidarnosti sa svojim bližnjima, ali i sa svima potrebitim ljubavi i suosjećanja.

Hag Hanuka Sameah!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

S poštovanjem,

ŽUPAN
Nikola Dobroslavić

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije