VINKO DRAGOVIĆ (HNS) SE OČITOVAO O KOALICIJI S HSS-om

Dragović: Povukli smo svoje članove sa županijske liste jer u koaliciju s Jambom ne želimo, bitan nam je samo Metković!

Objavljeno 24. travnja 2017. u kategorijama: Metković, News, Politika.

Vinko Dragović i Stipo Gabrić Jambo

Kao predsjednik HNS-a, podružnice Metković, koristim priliku da se osvrnem na dogovorenu koaliciju HNS-a i HSS-a na županijskoj razini te moram reći da mi je žao što je do te koalicije moralo doći.

Ne slažem se sa odlukom svoje stranke ali na nju nisam mogao utjecati jer sam sa svojim stavovima i mišljenjima bio u manjini. Smatram da poštovani gospodin Stipo Gabrić Jambo nije ni blizu dobar izbor za našeg koalicijskog partnera na županijskoj razini. Po mom mišljenju gosp. Gabrić pripada političkoj prošlosti te lošem i izlizanom modelu politike koji smo godinama trpili kao građani Metkovića, nikako političkoj sadašnjosti a još manje budućnosti.

Predsjedništvo i članovi HNS-a Metković prihvaćaju odluku županijske organizacije HNS-a ali u tome nećemo sudjelovati. Povukli smo svoje članove sa županijske liste i fokusirali smo se isključivo na grad Metković.

U ovoj kampanji nas ne zanima niti županija niti grad Dubrovnik već samo građani i građanke grada Metkovića. Ne razmišljamo iz perspektive Zagreba i Dubrovnika već isključivo iz perspektive Metkovića. Ne dopuštamo drugima da kreiraju naše politike, već imamo svoje mišljenje i stav te razmišljamo svojom glavom. Imamo se pravo ne slagati i imamo pravo imati vlastitu viziju razvoja našeg grada.

Vinko Dragović, HNS Metković

Komentari