DALIBOR MILAN

Dragi ljudi, velika mi je čast i radost biti kandidatom HDZ-a za gradonačelnika Grada Metkovića

Objavljeno 19. svibnja 2017. u kategorijama: Metković, News, Politika.

Dalibor Milan, HDZ

Dragi ljudi, velika mi je čast i radost biti kandidatom HDZ-a za gradonačelnika Grada Metkovića. Osjećam se spremnim preuzeti odgovornost i skrbiti o dobrobiti našega grada, a vaša naklonost i potpora ulijevaju mi snagu i vjeru da zajedno možemo ostvariti sve ono što svatko od vas želi za sebe i svoju obitelj: METKOVIĆ pun života, radosti i zadovoljstva; METKOVIĆ u kojem želite ostati, METKOVIĆ koji se razvija, raste i napreduje.

Ohrabren vašom podrškom želim se boriti za nova radna mjesta, jako gospodarstvo, kulturan i uređen grad, bolji standard i bolju budućnost naše djece.

Zahvalan sam na svakom ugodnom dočeku, stisku ruke, podršci, savjetima, planovima, zajedništvu, na svakom vašem potpisu.

Vjerujte mi kad kažem da želim samo ISKRENO I BEZ PODJELA. Moj tim i ja služit ćemo općem dobru cijeloga Metkovića, svih građana bez obzira na različita mišljenja, stavove i svjetonazore. Želim biti gradonačelnik svih građana Metkovića, pravedan i istinoljubiv, odgovoran i odlučan.

Dragi sugrađani, vi i moja obitelj dali ste mi poticaj i snagu da odlučno krenem u najljepše i najuzbudljivije nadmetanje moga života. Metković je jedini cilj, Metković i ništa drugo!

Izađite na izbore i zaokružite HDZ- lista br. 4 za gradonačelnika i lista br. 1 za Gradsko vijeće.

Nadam se da ćete prepoznati srčanost mene i mojih suradnika, dobronamjernost i odlučnost. Vi ste naš vjetar u leđa!

S osobitom zahvalnošću,
kandidat HDZ-a za gradonačenika Grada Metkovića
Dalibor Milan

Komentari