Ostanimo u kontaktu

NASTAVLJA SE DRUŽENJE PO TEMELJNIM OGRANCIMA HDZ -a

Dalibor Milan se predstavio članovima i simpatizerima u Pudu i Vidu

Objavljeno prije

Dalibor Milan, druženje u TO Prud i Vid

Sinoć je u prizemlju područne škole Prud u Prudu, a potom u crkvenoj dvorani/društvenim prostorijama u Vidu, u organizaciji Temeljnih ogranka HDZ-a Prud i Vid, upriličeno ugodno druženje mnogobrojnih članova i simpatizera HDZ-a sa kandidatom za gradonačenika Grada Metkovića, Daliborom Milanom. Milan je pohvalio dosadašnji rad i doprinos Temeljnih ogranka HDZ-a Prud i Vid i zahvalio im na njihovoj suradnji i potpori u ovoj predizbornoj kampanji. Izrazio je zadovoljstvo stanjem u stranci i istaknuo da samo zajedništvo jamči dobre rezultate na nadolazećim lokalnim izborima.

Na druženju su sudjelovali i kandidatkinja za Zamjenicu župana Dubrovačko-neretvanske županije Žaklina Marević te članovi Gradskog odbora HDZ-a Metković, koji su uz prisutne pljeskom podržali govor predsjednika GO Metković Dalibora Milana.

Također, Dalibor Milan je iskoristio priliku kako bi prisutnim pripadnicama ljepšeg spola čestitao Dan žena te im prikladno podijelio po ružu.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije