Ostanimo u kontaktu

LOKALNI IZBORI

Dalibor Milan predao kandidaturu i predstavio članove za Gradsko vijeće

Objavljeno prije

DSC_0669

Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Metkovića, Dalibor Milan večeras je u zgradi Općinskoga suda Dubrovnik, Stalne službe Metković, s kandidatima za Gradsko vijeće predao kandidaturu za gradonačelnika i listu za Gradsko vijeće.

Na pitanje što očekuje od izbora, s rekordnih 2.400 prikupljenih potpisa, Dalibor Milan je izjavio.

– Od ovih izbora očekujem pobjedu, i fer i korektne izbore. Očekujemo pobjedu u prvom krugu, kako moju za gradonačelnika, tako i apsolutnu većinu u Gradskom vijeću. Prije svega, predstavio bih svoje zamjenike, gospodina Roberta Doku i gospodina Damira Raića, a zatim i ostale ljude sa moje liste, a to su: Gordan Ćelić, Davor Boras, Ivica Popović, Marinko Obšivač, Hrvoje Bebić, Mario Senta, Filip Dominiković, Gabrijela Dragović, Jelica Lazarević, Sanda Tomić, Danijela Dragobratović, Miljenka Manenica, Mateja Krstičević i Dragana Volarević. Kao što vidite moja lista je spoj mladosti i iskustva. Radi se o odgovornim i poštenim ljudima, koji će sutra uspješno voditi ovaj grad, – odgovorio je Dalibor Milan.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije