Ostanimo u kontaktu

DALIBOR MILAN POSTAVIO PITANJE

Tko je zapravo kriv za stečaj NK Neretve?

Objavljeno prije

Dalibor Milan

Već neko vrijeme slušam i čitam po portalima kako se insinuira da sam ja (Dalibor Milan) i HDZ upleteni u događanja s NK NERETVOM.
Želim izbjeći sve daljnje rasprave te sada mogu reći, kada postanem gradonačelnik Metkovića, moj prvi korak biti će dovođenje športskih, financijskih i gradskih inspekcija u sve športske udruge koje se financiraju javnim novcem. Rezultate istih ćemo javno objaviti.

Obzirom da sam javno prozvan ‘krvnikom’ NK NERETVE imam potrebu se očitovati o sljedećem:

  1. Na konferenciji za tisak objavio sam samo javno dostupne podatke, pa se pitam je li javnost interesira ISTINA ili spinovi, laži i objede nekih članova uprave kluba.
  2. Zaista zvuči čudno da se u protekle 4 godine „štednje i odricanja“ plaćao smještaj i hrana profesionalnim trenerima i igračima Neretve ( s prebivalištem izvan Metkovića ), a koji i danas čine preko 50% prvog tima, a uz to se svake godine iz gradskog proračuna koristilo cca 1.000.000 kn, ali se nije pronašlo cca 200.000 kn za deblokadu NK Neretve.
  3. Članovi uprave Neretve sada su veoma glasni i vrlo brzo su pronašli tko je kriv što je ugašena Neretva, a znali su da se cijeli prethodni postupak stečaja NK Neretve Metković odvijao u vremenu od 31. 3. 2016.g. do 22. 3. 2017.g.. Pravo je pitanje zbog čega se nitko od odgovornih osoba kluba nije pojavio na tri ročišta Trgovačkog suda Split, stalna služba u Dubrovniku i to : 31.8.2016.g., 3.10.2016.g. i 22.3.2017.g.., a uz to Ministarstvo pravosuđa je uveo interaktivnu bazu podataka o radu pojedinog suda u RH, putem kojeg u svakom trenutku se moglo pratiti odvijanje postupka u svezi Neretve.
  4. Gospodin Nikola Grmoja cijelo se vrijeme zalaže se za isušivanje nogometne močvare u Hrvatskoj. Dok je on svo vrijeme zamjenik Gradonačelnika Metkovića, a predsjednik NK Neretva ŠN ( škola nogometa ), a koji je ujedno i Povjerenik MOST-a za Metković, javno priznaje putem medija, da se putem žiro-računa NK Neretva ŠN ( škola nogometa ) financira sportski klub blokiranog žiro-računa NK Neretva Metković.
  5. Kako to da se nitko iz gradske vlasti nije oglasio u svezi problema u NK Neretvi, a toliki novci iz skromnog proračuna Grada se slijevaju u 4 godine rada kluba ( svaka 25-ta kuna redovnih prihoda grada ) ?
    Vrijeme je da prestanete koristiti djecu i njihove roditelje šireći mržnju prema drugim osobama i institucijama koje s Neretvom nisu imale nikakvog doticaja prije, a i sada, kao alat za prikrivanje neznanja i nesposobnosti odgovornih za ovo stanje u NK Neretvi.

Ja kao legalist, smatram da se NK NERETVA ne spašava kada je formalno ugašena, već se trebala spašavati dok je tonula, a to sve govori o onima koji su veoma glasni ovih dana po medijima i šire zavjetu šutnje odgovornih u gradskoj vlasti Metkovića.
Nikome, a ponajmanje meni nije cilj ugašena NK Neretva!

Dalibor Milan, HDZ Metković

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije