Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MILAN POKAZAO SOCIJALNU OSJETLJIVOST

Dalibor Milan: Organizirati ću pomoć potrebitim građanima grada Metkovića

Objavljeno prije

Dalibor Milan, HDZ Metković

U gradu Metkoviću, prema posljednjem popisu stanovništva, živi 16.788 stanovnika. Trenutno je na zavodu za zapošljavanje evidentirano 2.772 nezaposlene osobe.

Također, dosta naših žitelja otišli su u prijevremenu mirovinu ili u tzv. invalidsku mirovinu. Troškovi života iz godine u godinu rastu, a realna mirovina sve je manja. Kada podmire režije malo ili nimalo im ostane za život.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Jedan dio naših sugrađana unatoč silnoj volji i želji ne mogu sastaviti kraj sa krajem. U našoj neposrednoj blizini žive starije i nemoćne osobe o kojima se nema tko skrbiti.

Obzirom na velik broj naših sugrađana koji su redoviti korisnici socijalne pomoći, kao i onih novih koji se prijavljuju kao korisnici jednokratne novčane pomoći, a njihov broj raste iz mjeseca u mjesec, te sve veći broj sugrađana koji po hranu dolaze u župni Caritas, po odjeću i pomagala u Crveni križ

kada postanem gradonačelnik Metkovića, jedna od prvih mjera biti će pokrenuti pomoć potrebitima:

  • organiziranje socijalne samoposluge (zbog digniteta naših sugrađana namirnice bi se dostavljale na njihove kućne adrese)
  • organiziranja pučke kuhinje iz koje bi se također dostavljao topli obrok na kućne adrese korisnika

Grad može i mora osigurati tehničku realizaciju ( prostor, opremu, ljude i veći dio financijskih sredstava ), uz aktivno uključivanje pojedinaca dobročinitelja, poduzeća i udruga civilnog društva.

Ja nudim konkretna rješenja građanima Metkovića, za njihovo dobro i za napredak ovog grada, a ne obećanja.

Dalibor Milan,
GO HDZ Metković

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije