Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

SLAVLJE NAKON 20 GODINA

Dalibor Milan novi gradonačelnik Metkovića, HDZ slavio do kasno u noć

Objavljeno prije

DSC_4851

Prema službenim podacima iz DIP-a, u drugom krugu lokalnih izbora Dalibor Milan je sa 49,83 posto glasova pobijedio Mostovu Katarinu Ujdur, postavši tako novim gradonačelnikom Metkovića, HDZ-ovim nakon 20 godina. Mostova kandidatkinja Katarina Ujdur dobila je 48,41 posto glasova birača, što na koncu nije bilo dovoljno da Most obrani svoju utvrdu u Metkoviću.

Kao i u prvom krugu, Metković je očekivano zabilježio rekordan odaziv birača, 67,10 posto, odnosno ukupno 9.022 birača, od kojih je pobjedu Daliboru Milanu donijelo 126 glasova.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Dok je u Metkoviću konačan ishod bio neizvjestan do samog kraja, u borbi za župana Dubrovačko-neretvanske županije, pobjedu je uvjerljivo odnio HDZ-ov Nikola Dobroslavić sa 58,54 posto, kojemu je ovo treći mandat, a njegov suparnik Nikola Grmoja doživio je poraz ostvarivši 38,01% glasova. Ne smijemo izostaviti da je Metković večeras dobio i zamjenicu župana, Metkovku, gospođu Žaklinu Marević.

Našim pobjednicima čestitamo te im žalimo puno uspjeha u daljnjem radu, radu koji ćemo kao i do sada sa zanimanjem pratiti.

Poslušajte izjave gospodina Dalibora Milana i gđe Žakline Marević…

Dalibor Milan

Žaklina Marević

statistika-2krug

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije