Ostanimo u kontaktu

SLAVLJE NAKON 20 GODINA

Dalibor Milan novi gradonačelnik Metkovića, HDZ slavio do kasno u noć

Objavljeno prije

DSC_4851

Prema službenim podacima iz DIP-a, u drugom krugu lokalnih izbora Dalibor Milan je sa 49,83 posto glasova pobijedio Mostovu Katarinu Ujdur, postavši tako novim gradonačelnikom Metkovića, HDZ-ovim nakon 20 godina. Mostova kandidatkinja Katarina Ujdur dobila je 48,41 posto glasova birača, što na koncu nije bilo dovoljno da Most obrani svoju utvrdu u Metkoviću.

Kao i u prvom krugu, Metković je očekivano zabilježio rekordan odaziv birača, 67,10 posto, odnosno ukupno 9.022 birača, od kojih je pobjedu Daliboru Milanu donijelo 126 glasova.

Dok je u Metkoviću konačan ishod bio neizvjestan do samog kraja, u borbi za župana Dubrovačko-neretvanske županije, pobjedu je uvjerljivo odnio HDZ-ov Nikola Dobroslavić sa 58,54 posto, kojemu je ovo treći mandat, a njegov suparnik Nikola Grmoja doživio je poraz ostvarivši 38,01% glasova. Ne smijemo izostaviti da je Metković večeras dobio i zamjenicu župana, Metkovku, gospođu Žaklinu Marević.

Našim pobjednicima čestitamo te im žalimo puno uspjeha u daljnjem radu, radu koji ćemo kao i do sada sa zanimanjem pratiti.

Poslušajte izjave gospodina Dalibora Milana i gđe Žakline Marević…

Dalibor Milan

Žaklina Marević

statistika-2krug

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije