Ostanimo u kontaktu

ISKRENO... BEZ PODJELA!

Dalibor Milan: Dragi ljudi, bit ću gradonačelnik svih građana Metkovića!

Objavljeno prije

Dalibor Milan, HDZ

Dragi ljudi, ovih sam dana razgovarao s mnogima od vas obilazeći svaki dio našeg voljenog grada. Družio sam se s vama, tražio odgovore na probleme koji vas muče, predstavljao svoju viziju napretka Metkovića i razvojno-socijalni program, primao izraze podrške…

I velika većina vas iznosila mi je, kao po nekome prešutnom dogovoru, dvije velike želje. Prva, da naš grad zaslužuje i više i bolje od onog što je dosad imao. Da Metkovci traže promjene, konkretne rezultate, stvarna radna mjesta i okretanje budućnosti, a ne medijske trikove i stalno vraćanje u prošlost. Druga, da je naš grad umoran od podjela, od svađa, izmišljanja neprijatelja, stalnog nalaženja krivaca u drugima…

Te vaše dvije želje u potpunosti su usklađene s onim što i mene boli dok promatram kako naš grad stagnira unatoč svim potencijalima te vrijednim, ponosnim i čestitim ljudima.

Iz tih naših želja i snova je i nastao slogan moje kampanje: Iskreno… bez podjela!

I uistinu, 1. krug izbora potvrdio je da naši građani žele promjene, a povjerenje koje ste ukazali i meni osobno i listi HDZ-a koju sam predvodio dalo mi je dodatnu snagu da zajedno ostvarimo našu viziju snažnog Metkovića i kvalitetnijeg života.

Promičući svoju poruku zajedništva, prosperiteta i optimizma, nijednu ružnu riječ nisam izrekao o svojim konkurentima, a kamoli ih uvrijedio na osobnoj razini. Najgrublja moja izjava bila je ono što i većina vas misli – da naš grad zaslužuje više i bolje.

Vodio sam afirmativnu kampanju i od prvog dana iskreno nudio ruku suradnje svim strankama i pojedincima. Ali zauzvrat, kako se približavao 2. krug izbora, povećavao se broj lažnih optužbi i insinuacija na moj račun. Neki se nisu libili ni prostačkih uvreda. Iskreno priznajem, u tim nimalo lakim trenucima, dok sam razmišljao kako će ta prljava kampanja utjecati na moju suprugu i moje dvije malodobne djevojčice, mislio sam da li da uzvratim istom mjerom – uvredom na uvredu.

Hvala dragom Bogu, uspio sam se suzdržati. Uspio sam jer bih uzvrativši iznevjerio ne samo sebe i svoja načela, nego i rodni grad – koji je daleko bolji od ovih sukoba i podjela koje mu neki nameću.

I dalje, unatoč svemu, ruku suradnje pružam svima u želji i vjeri da zajedno radimo za bolji Metković. Svi vi, dragi ljudi, bit ćete moj pouzdani koalicijski partner!

Bit ću gradonačelnik svih Metkovki i Metkovaca! Sa svojim timom borit ću se punim srcem za svako radno mjesto, za svakog čovjeka u našem gradu!

To je moje obećanje, moj program, moja vizija!

Iziđimo na izbore 4. lipnja uzdignute glave i čistog srca te zajedno učinimo naš voljeni grad onakvim kakvim želi i zaslužuje biti!

Vaš Dalibor Milan

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije