Ostanimo u kontaktu

NIKOLA ORŠULIĆ PODNIO OSTAVKU NA MJESTO PREDSJEDNIKA

Dalibor Milan dobio puno povjerenje GO HDZ-a Metković da sastavi kandidacijsku listu za predstojeće lokalne izbore

Objavljeno prije

Dalibor Milan, HDZ Metković

Na sinoć održanoj sjednici GO HDZ-a Metković jednoglasno je donesena odluka o kandidatu HDZ-a za gradonačelnika Grada Metkovića. Povjerenje GO dobio je Dalibor Milan, dosadašnji uposlenik Općinskog suda u Dubrovniku Stalne službe u Metkoviću.

Kako bi razjasnili sve nedoumice u svezi vodstva i članova Gradskog odbora HDZ-a Grada Metkovića, javnosti su u obliku priopćenja predočene sve Odluke koje su usvojene na spomenutoj sjednici, a tp su redom:

  1. Prihvaća se ostavka gospodina Nikole Oršulića na mjesto Predsjednika i člana GO HDZ-a Grada Metkovića
  2. Imenuje se gospodin Dalibor Milan vršiteljem dužnosti predsjednika GO HDZ-a Grada Metkovića
  3. Predsjedništvo GO HDZ-a Grada Metkovića daje svoje mandate vršitelju dužnosti predsjednika GO HDZ- a Grada Metkovića gospodinu Daliboru Milanu na raspolaganje
  4. Imenuje se gospodin Dalibor Milan kandidatom za gradonačelnika u ime GO HDZ-a Grada Metkovića na lokalnim izborima 2017. godine
  5. Članovi GO HDZ-a Grada Metkovića daju puno povjerenje i opunomoćuju gospodina Dalibora Milana da sastavi kandidacijsku listu u ime GO HDZ-a Grada Metkovića za lokalne izbore 2017. godine.

 

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije