Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

IZVORIŠTE U DOLJANIMA

Čelnici Mosta održali ‘presicu’ i iskoristili priliku da u više navrata pohvale Jambu

Objavljeno prije

Most, presica 2

Pored pokoje pahulje snijega koja je jučer iznenadila Metkovce, u ponedjeljak ujutro dogodila se još jedna anomalija, ali ovaj put politička. Naime, čelnici Mosta NL, Nikola Grmoja, Božo Petrov i Katarina Ujdur održali su konferenciju za novinare pod nazivom ‘neviđena izdaja interesa Grada Metkovića od strane gradonačelnika Dalibora Milana‘, koju su iskoristili da u više navrata, svi redom, pohvale rad bivšeg gradonačelnika Stipe Gabrića Jambe.

Sveznalica 7400xXpx

Nadalje, kao dokaz svog obraćanja iznijeli su zapisnik sa radnog sastanka, na kojem su uz gradonačelnika Milana sudjelovali predstavnici Hrvatskih voda i Općine Čapljina, gdje je, po njima, zaključeno da se Izvorište u Doljanima, koje je u vlasništvu Grada Metkovića, odnosno tvrtke Metković d.o.o., prepisuje Općini Čapljina, a koja bi dalje sanirala izvorište i njim rukovodila te isporučivala vodu građanima Metkovića po novoutvrđenoj cijeni.

Za komentar smo upitali gradonačelnika Metkovića, Dalibora Milana:

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Sudjelovao sam, ne na jednom nego na pet takvih sastanaka, ali nikakav ugovor tu nije potpisan. Između ostaloga, takav ugovor se ne može potpisati bez Odluke Gradskog vijeća Grada Metkovića, pa prema tome, ovakav istup bi nazvao još jednim pokušajem destabiliziranja rada aktualne vlasti i dezinformiranja javnosti na njima svojevrstan način. Ali da treba iznaći adekvatno rješenje za Izvorište u Doljanima, svakako da treba i na tome radimo, ali da je zaključak ovoga sastanka, ujedno i gotov čin, to ne dolazi u obzir, – kratko je prokomentirao Milan.

Video ‘presice’ donosi portal LikeMetković:

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije