Ostanimo u kontaktu

IZVORIŠTE U DOLJANIMA

Čelnici Mosta održali ‘presicu’ i iskoristili priliku da u više navrata pohvale Jambu

Objavljeno prije

Most, presica 2

Pored pokoje pahulje snijega koja je jučer iznenadila Metkovce, u ponedjeljak ujutro dogodila se još jedna anomalija, ali ovaj put politička. Naime, čelnici Mosta NL, Nikola Grmoja, Božo Petrov i Katarina Ujdur održali su konferenciju za novinare pod nazivom ‘neviđena izdaja interesa Grada Metkovića od strane gradonačelnika Dalibora Milana‘, koju su iskoristili da u više navrata, svi redom, pohvale rad bivšeg gradonačelnika Stipe Gabrića Jambe.

Nadalje, kao dokaz svog obraćanja iznijeli su zapisnik sa radnog sastanka, na kojem su uz gradonačelnika Milana sudjelovali predstavnici Hrvatskih voda i Općine Čapljina, gdje je, po njima, zaključeno da se Izvorište u Doljanima, koje je u vlasništvu Grada Metkovića, odnosno tvrtke Metković d.o.o., prepisuje Općini Čapljina, a koja bi dalje sanirala izvorište i njim rukovodila te isporučivala vodu građanima Metkovića po novoutvrđenoj cijeni.

Za komentar smo upitali gradonačelnika Metkovića, Dalibora Milana:

– Sudjelovao sam, ne na jednom nego na pet takvih sastanaka, ali nikakav ugovor tu nije potpisan. Između ostaloga, takav ugovor se ne može potpisati bez Odluke Gradskog vijeća Grada Metkovića, pa prema tome, ovakav istup bi nazvao još jednim pokušajem destabiliziranja rada aktualne vlasti i dezinformiranja javnosti na njima svojevrstan način. Ali da treba iznaći adekvatno rješenje za Izvorište u Doljanima, svakako da treba i na tome radimo, ali da je zaključak ovoga sastanka, ujedno i gotov čin, to ne dolazi u obzir, – kratko je prokomentirao Milan.

Video ‘presice’ donosi portal LikeMetković:

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati
ZADRUGA BRANITELJA GORAČIĆI – Čestitka

Najčitanije