Ostanimo u kontaktu

SLUŽBENO

Božo Petrov predao Gradsku upravu Katarini Ujdur

Objavljeno prije

Foto: metkovic.hr

Foto: metkovic.hr

Proteklog petka, 29. siječnja u Uredu gradonačelnika izvršena je službena primopredaja dužnosti. Dosadašnji gradonačelnik Metkovića, odnosno sada već potpredsjednik Vlade RH, Božo Petrov svojoj zamjenici Katarini Ujdur je i službeno predao vođenje Grada Metkovića.

Kako saznajemo, službeni naziv koji će gradonačelnica Katarina Ujdur nositi je zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika.

Mi ćemo je ipak zvati gradonačelnica, te joj u ime redakcije Metkovic NEWs-a čestitamo i želimo puno uspjeha u budućem radu.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije