Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

JAMBO DEMANTIRA

Božo Petrov i njegovi suradnici lažu, stvarni dug grada iznosi 7 milijuna kuna

Objavljeno prije

jambo-tiskovna

Stvarni dug Grada Metkovića nije onoliki kolikim ga prikazuje nova vlast, demantirao je danas bivši gradonačelnik Stipo Gabrić Jambo novu vlast, dodajući da je to izmišljotina grupe neznalica.

Stvarni dug Grada Metkovića iznosi 7 milijuna kuna, Državni ured za reviziju proveo je reviziju financijskih izvještaja i poslovanja Grada i nije našao nikakvih nepravilnosti, – istakao je Jambo.

Sretan je, govori, jer je “jutros pobrao 8 tona karfiola i namirio sam samcat 80 krava”, te da bi i dalje gledao svoja posla da ga nisu izazvali. “Kako sam ja uvijek or’ginalan, mogu reći da Božo Petrov i njegovi suradnici lažu!”, zaključio je Jambo, pohvalivši se knjigom “Zlatne godine zajedničkih uspjeha”, prenosi dubrovniktv.net.

Pogledajte video sa tiskovne konferencije.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije