Ostanimo u kontaktu

MOST NL OSVOJIO 19 SABORSKIH MANDATA

Božo Petrov dobio 59,8 posto preferencijalnih glasova, a lista MOST-a u X. izbornoj jedinici 18,44 %

Objavljeno prije

Božo Petrov - MOST

Božo Petrov preferencijalnim glasovima dokazao je da se MOST poistovjećuju sa njegovim likom i djelom, te da ima veliku podršku glasačke baze. Sa četrnaestog mjesta na listi ušao je u Sabor i opravdao poziciju lidera. Metković je opet dobio svog saborskog zastupnika i zbog toga smo svi sretni. Čestitke Boži i želja nam je da ostvari što više navještenih reformi za dobrobit hrvatskog naroda, jer i Metković očekuje izlazak  iz krize.

Jedino malo zasjenjuje poraz MOST-a u Metkoviću, iz koje je i potekla ideja nezavisnih. Borba za lokalne izbore počinje već danas, a Božino djelovanje u Saboru odrazit će se i na lokalnu percepciju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Metković je uvijek imao zvijezde poput Patrika Čavara, Darija Srne, Branke Bebić, Matije Vujice, Igora Štimca, Slavke Goluže, pa i one političke Luke Bebića i Stipe Gabrića, a sad je tu između ostalih i Božo Petrov, koji je u tri godine političkog djelovanja postigao impozantnu prepoznatljivosti i politički uspjeh. Uz Petrova u saborskim klupama sjedit će i Mario Klobučić, tako da će Metković po prvi put u novijoj povijesti imati dva saborska zastupnika.

Čestitke Boži i Mariju i neka ne zaborave na Metković.

Stožer MOST-a Metković

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije