Ostanimo u kontaktu

OBRAZOVANJE

Učenici Srednje škole Metković odlični na međužupanijskim natjecanjima

Objavljeno prije

sl1

Međužupanijsko natjecanje u dizajniranju računalom – Auto CAD za srednje škole održalo se u Rijeci 24. veljače 2017. godine. Sudjelovali su naši najbolji učenici pod vodstvom svojih mentora prof. Željka Medića i prof. Mateja Lazarevića i ostvarili izvrstan rezultat.

Učenik 3. d razreda računalni tehničar za strojarstvo Ante Bačić je osvojio prvo mjesto i sa ostvarenih 193.00 boda osigurao odlazak na Državno natjecanje. Učenik Marin Dugandžić je osvojio četvrto mjesto sa ostvarenih 163,50 boda.

Ovo natjecanje je pokazalo kako naši učenici mogu i žele osvajati prva mjesta te smo sigurni kako nas čeka sve više uspješnih natjecanja.

sl2

U Splitu, 24. veljače 2017. godine održano je Međužupanijsko natjecanje za učenike zanimanja Instalater grijanja i klimatizacije, Vodoinstalater i Automehaničar. Sudjelovali su naši učenici Bartol Puljan i Ante Previšić 3.c (Vodoinstalater), pod vodstvom mentora prof. Zorana Grgića i stručnog nastavnika Domagoja Leontića te osvojili drugo mjesto. Naši učenici su svojim trudom i znanjem osigurali odlazak na Državno natjecanje, gdje će nadamo se postići dobre rezulate.

sl3

Učenici Luka Mateljak i Ante Bogdanović 2.c/e (Instalater grijanja i klimatizacije), pod vodstvom mentora stručnog nastavnika Domagoja Leontića i prof. Milana Barišića osvojili su treće mjesto.

Čestitamo našim učenicima na pokazanom znanju, a kako iza uspješnih učenika stoje naši uspješni učitelji, ovim putem čestitamo i mentorima.

Srednja škola Metković

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije