Ostanimo u kontaktu

POKUSI, RADIONICE I MNOGO TOGA...

Dnevna doza fizike – Dan otvorenih vrata Gimnazije Metković

Objavljeno prije

plakat

Drugu godinu zaredom družimo se na “Dnevnoj dozi fizike” – Dan otvorenih vrata Gimnazije Metković koji će se održati u prostorima Gimnazije Metković u petak, 12. svibnja s početkom u 15:30 sati, kada su na rasporedu sadržaji za male (od 5 do 10 godina) i velike znanstvenike.

Naši učenici zadivit će vas zanimljivim pokusima, zabaviti u raznim radionicama, pomoći vam da izradite svog robota (Micro Bit), suočiti vas s propašću čovječanstva (Escape room sobe), izazvati vas na sudjelovanje u kvizu znanja i još mnogo toga.

Dođite i družite se s nama, – pozivaju Gimnazijalci!

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije