Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

OŠ STJEPANA RADIĆA

David Kozina prvi na Županijskom natjecanju iz informatike

Objavljeno prije

David Kozina

Županijsko natjecanje iz informatike za osnovne škole Dubrovačko-neretvanske županije održalo se u Osnovnoj školi Mokošica 10. veljače 2017. godine. Sudjelovali su ponajbolji učenici koji su ostvarili izvrstan rezultat na školskim natjecanjima. Ovogodišnje natjecanje je provedeno u sljedećim kategorijama: LOGO, Primjena algoritama i Osnove informatike

Iz OŠ Stjepana Radića na natjecanju sudjelovalo je čak 9 učenika koji su se natjecali u kategorijama Osnove informatike (6 učenika) i Algoritmi (3 učenika). Najbolje rezultate u kategoriji Osnove informatike ostvarila je učenica Paula Raguž (8.f) koja je osvojila 4. mjesto, a u kategoriji Algoritmi naša je škola opet iznjedrila županijskog prvaka, a to je učenik 6. d razreda David Kozina. Iako su svi rezultati neslužbeni dok ih ne pregleda Državno povjerenstvo, sigurni smo da će potvrditi ovaj uspjeh. Ako je suditi prema prvom županijskom natjecanju, na kojem je naš učenik osvojio 1. mjesto onda možemo biti sigurni da nas čeka još jedna vrlo uspješna natjecateljska godina.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo svim učenicima na pokazanom znanju, a posebno Davidu na osvojenom prvom mjestu. Iza uspješnih učenika stoje naši uspješni učitelji te čestitamo i njihovom mentoru Igoru Tošiću.

OŠ Stjepena Radića

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije