Ostanimo u kontaktu

OPĆINA KULA NORINSKA

Županija sufinancira oborinsku odvodnju u Krvavcu

Objavljeno prije

Načelnik Općine Kula Norinska, gosp. Nikola Krstičević u ponedjeljak je u Metkoviću sa Dubrovačko-neretvanskom županijom i županom Nikolom Dobroslavićem potpisao ugovor o sufinanciranju projekta uređenja komunalne infrastrukture, točnije Oborinske odvodnje ulice Stjepana Radića u Krvavcu.

– Sa tim projektom ćemo riješiti dugogodišnji problem plavljenja poljoprivrednih površina i stambenih objekata na tom predjelu naselja Krvavac, – rekao je Krstičević.

KOMIN

Posjetitelje Noći prvaka očekuju brojna iznenađenja, posebni gost večeri Zlatko Pejaković

Objavljeno prije

Udruga lađara Gusari iz Komina, pobjednici 22. Maratona lađa na Neretvi i najtrofejnija lađarska momčad Maratona lađa, organizira brojna iznenađenja za sve posjetitelje Noći prvaka koja će se održati u Kominu u subotu, 24. kolovoza s početkom od 20 sati.

Kako su najavili organizatori, za sve goste će pripremati i besplatno dijeliti meso pečenog vola teškog čak 700 kilograma. Vrijedna je to donacija obitelji Burić kominskim prvacima.

Posebni gost večeri bit će poznati glazbeni zabavljač Zlatko Pejaković sa svojim mnogobrojnim nezaboravnim hitovima poput Živio bih kao kralj, Ako odem prijatelji, Zelene oči, Samo jednu želju imam, Nećemo noćas doma, Kad napuste te svi, Bezobrazno zelene, Odgovori, odgovori, 150 godina, Zaboravi Espanju, Nesretnik sam od rođenja i Zbogom Dalmacijo.

Osim specijalnog gosta večeri, za zabavu će biti zadužene i grupe Bumerang Flash Back bend.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije