Ostanimo u kontaktu

OPĆINA KULA NORINSKA

Županija sufinancira oborinsku odvodnju u Krvavcu

Objavljeno prije

Načelnik Općine Kula Norinska, gosp. Nikola Krstičević u ponedjeljak je u Metkoviću sa Dubrovačko-neretvanskom županijom i županom Nikolom Dobroslavićem potpisao ugovor o sufinanciranju projekta uređenja komunalne infrastrukture, točnije Oborinske odvodnje ulice Stjepana Radića u Krvavcu.

– Sa tim projektom ćemo riješiti dugogodišnji problem plavljenja poljoprivrednih površina i stambenih objekata na tom predjelu naselja Krvavac, – rekao je Krstičević.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

U pos­ljednja 24 sata zabilježena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretva­nskoj županiji su u pos­ljednja 24 sata zabilježena tri nova slučaja zaraze COVID-19 infekcijom. Radi se o jednoj ženskoj osobi srednjih godina iz Ploča i jednoj muškoj mlađoj osobi iz Dubrovnika za koje je epidemiološka obrada u tijeku te o mlađoj ženskoj osobi iz Dubrovnika, koja je kontakt već ranije zaražene osobe.

S današnjim danom izliječene su dvije osobe, jedna iz Ploča i jedna iz Vele Luke.

Od početka pandemije analizirano je ukupno 7009 uzoraka.

U OB Dubrovnik je hospitalizirana jedna osoba pozitivna na COVID­-19.

U samoizolaciji su ukupno 252 osobe, a posljednja 24 sata nije zabilježeno niti jedno kršenje mjere. Od početka pandemije zabilježeno je ukupno 49 kršenja mjere samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije