OBRAZOVANJE

Županija raspisala natječaj za stipendiranje 29 učenika i studenata

Dubrovačko – neretvanska županija raspisala je natječaj za stipendiranje 29 učenika i studenata.

Objavljeno 30. listopada 2013. u kategorijama: Dubrovačko-neretvanska županija, Metković, News.

studenti

Radi se o 16 studentskih i 5 učeničkih stipendija za nadarene, 6 studentskih za deficitarna zanimanja (1 doktor medicine, 1 magistar fizike- nastavnički smjer, 1 magistar edukacijske rehabilitacije te 1 magistar matematike-nastavnički smjer, 1 diplomirani inženjer arhitekture te 1 diplomirani inženjer  hortikulture) te 2 učeničke stipendije za deficitarna zanimanja ( za zanimanje konobar) budući da je interes učenika za ovo zanimanje vrlo malen,  a potrebe tržišta rada velike.

Županija trenutačno stipendira 81 učenika i studenta te dijeli jednokratne potpore za poslijediplomske studije i za to godišnje izdvaja  750 tisuća kuna.  Od toga  broja 52 učenika i studenta su ove godine zadovoljili sve visoke  kriterije kako bi ostvarilo pravo na nastavak primanja stipendije.

Natječaj je objavljen na oglasnoj ploči Županije, Gundulićeva poljana 1, gdje se mogu preuzeti i svi potrebni obrasci, kao i na web stranici županije, gdje se također mogu vidjeti  svi uvjeti natječaja  te preuzeti potrebni obrasci. Natječaj je otvoren  do 15. studenog  2013. godine.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari